Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
Ýktidara oy veren iyiniyetli seçmen kitlesi diye bir kitle olduðuna inanmýyorum. Ortalýkta koyduk mu diye gezinen, hayatta hiçbir baþarýlarý olmadýðý için oy verdiði partinin kazanmasýyla teselli bulanlar. Çok övündükleri yollarý, açlýktan kemirmeye baþladýklarý gün akýllarý baþlarýna gelecek.
Sahi nerede bunlar ??? Sesleri soluklarý çýkmýyor. Ýftira atmýyorlar, küfür etmiyorlar, tehdit etmiyorlar. Yoksa akýllarý geldi mi baþlarýna. Reisiniz nasýl koydu ama size. Beter olun.
Yok yok sn arcencýel tek tük de olsa dediðim tarzda insanlar da var.Hatta benim kiþisel olarak tanýdýklarým da var.Kiþisel olarak iktidardan 5 kuruþluk menfaati olmadan iktidara oy veren reisi çok seven ortanýn alt seviyesinde maddi durumlarý olan insanlar da var.Cidden sosyolojik bir olay.))))) Bence bilgiye ulaþamamaktan oluyor ,tvlerin gazetelerin yüzde 90 ý satýlmýþ hem reel olarak hem madden.E internete de giremezsen bilgiye nasýl ulaþacaksýnýz.Bilgiye ulaþamadýnmý da hayal aleminde yaþaman doðal.Ben hala köprülere,hastanelere dolar bazýnda hasta ve yolcu garantisi verildiðini bilmeyen bir sürü insan biliyorum.Boþuna demiyor iktidar,eðitim seviyesi yükseldikçe bizim oy oranýmýz düþüyor diye )))))))))