Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
Bekliyordum seni iyi oldu .. Her zamanki gibi boş konuşuyorsun seer.. Gerçi sen bu işi bilensin , önce sen dersin sonra olay gerçekleşirdi sana göre ama sen sadece hikaye anlatıyorsun ..

Şimdi boş muhabbeti bırak kaleci nasıl memnun kaleciden ?

Bak sen şimdi gene Aykut , Volkan su bu muhabbeti yaparsın ama ben sana söyleyeyim Volkan Demirel bu Harun’dan 5 gömlek daha iyi kaleci .. Harun iyi kaleci ama Volkan’in yerini alacak oyuncu değil .. Gol yemediğin hafta Yok , son 6 macın 5’in gol atamayan Kayseri’den 3 gol yedi, galibiyeti olmayan Rize’den suan 3. Golü yedi bu yüzden gerçekler senin hikayen gibi değil .

Harun’a iyi bak azıcık futboldan anlıyorsan sürekli boşa cikiyor boşa adim atıyor ve pozisyonu yitiriyor .. Hadi şimdi hikaye anlat sen atıf şöyleydi , Aykut böyleydi diye ..Yahu bu cocu Soldado’yu kadroya almıyor , UEFA’ya bildirmedi bile .. Soldado iyi yada kötü ama bu takımda oynayamayacak kadar kalitesiz bir adam mi ? Yazık sizin gibi pohpohcular yüzünden bu hale geldik . Bu sizin gibilerin eseri .. Şimdi rahat rahat 26 hafta izleyebilirsin..
sayım medvig bazı şeyleri düzeltemezsin, ben , herşeyi bilenlerin yazılarını okumamak için 2 yıldır yazmıyorum, fenerbahçe forumuna bile uğramıyorum
allah yardımcın olsun, foruma bir bakayım dedim eski futbolculardan topal ve volkan kalmış takımda hala onlar suçlu ,
küme düşeceğiz farkında değilsiniz,
bu takımın 2-3 yıldır şampıyon olmamasının sebebi, bu durumda olmasının tek sebebi maalesef fenerbahçe taraftarıdır.
kızsanızda böyle kızmasanızda