SPK'nýn 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete'de yayýmlanan tebliði uyarýnca yayýmlanmasý istenen uyarý:
"Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir."
Niye gelip yazma gereði hissettiðimi açýklayayým bu hisse ile ilgili çok konuþtum arkadaþlarýmada bahsettim bu sebeple yazma ihtiyacý hissediyorum yoksa herhangibir amacým yok kimseyi rencide etmek üzmekte istemiyorum. Yazýp yazýp kaçmayýda sevmem bu yüzden geliyorum.
Son bilancoyu beklýyorum aslýnda son yazým için yeni bilanco geldiðinde aþaðýda bahsettiðim çizelge aþaðý yönlü veya yükselmeden gelirse btcim hikayesi biter. ister pd/dd oraný 0,30 a insin çünkü net karlýlýk negatife döneceðini gösterir dolayýsýyla zarar ve/veya karlýlýgý her gecen donem düþen býr fýrmanýnda pd/dd degerinin önemi kalmýyor.
Bugun endeks düþünce hissenin dibini kýrdýgýný gördüm bu yuzden bugun yazma gereði hissettim. Bu sayfadan tamamen kopmak için bir sonraký býlancoyu beklýyorum onuda kendý capýmda yorumlayýp dahada yazmayacagým.

Yer Ýmleri