benim gecmis yazilarimi bulun kendim endeks ve kriz beklentisi sebebiyle satmisken kime ne onereyim btcim cok iyi guzel ancak endeks ve kriz beklentim sebebiyle ben ciktim dedim
Israrla onerme yok yani ha bilancolardan once bolunmeden oncesini kastediyorsaniz okey ama bolunme sonrasi endeks ve kriz beklentilerimi dile getirdim.
Satin cikin dediklerim ise memnun olmayanlar icindi birseyden memnun degilsen ondan uzaklasirsin cikarsin birakirsin.
Benim gordugum hergun memnuniyetsiz bir topluluk ama hergunde ayni sekilde devam eden topluluk benim anlam veremedigim bu durum.
Bemde mal olsa ve zarar etsem cikacaginada inanmiyorsam satarim mantikli olan budur.
Ha mal var zarardayim ama cikacagina inaniyorsamda.
Ben inaniyorum bu hisse ederini bulacak su sebeple cikabilir bu sebeple cikabilir ben bekliyorum cunku ..... Olunlu yonleri var.
Dersin.
Ama geneliniz ... Yaptigim cocuklari kazandirmayacak bana paramin hepsini somurdunuz.... Ama olsun ben beklerim siz yine somurun...... Cocuklari diyorsunuz ?
Bu normal bir davranismi yani hem sizi dolandiriyor ve kandiriyorlar boyle soyluyorsunuz hemde daha fazla dolandirsin diye beklemeyede devam ediyorsunuz.
Yani dolandirilmiyor kandrilmiyorsunuzda baskalari girmesin diyemi boyle yaziyorsunu acaba bir art niyetmi aramaliyiz falan hemen siz gibi.
Hmm dur lan budami onlardan acaba bir kotu niyetimi var boyle yaziyor hmm acaba ne menfaati var hmm.
Kandirila kandirila paranoya olmussunuz.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri