Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
Arkadaþlar bu arada ege profilin fabrikasýný yapan Ksc yapý yetkilileri ile görüþtüm.Kisa süre evvel fabrikayi tamamladýklarýný ege profile teslim ettiklerini belirttiler.acilis ege profilin belirleyeceði tarihte olacak.hayirli ugurlu olsun diyelim.genel kuruldan önce açýlýþ yapýlýr diye dusunuyorum.en geç 10 gün içinde haber düþer.hayirli kazançlar.yatirim tavsiyesi deðildir.

Sn ekinoks emeðinize saðlýk!! Hissede pick'ler devam ediyor.. Bilmiyorum siz katýlýrmýsýnýz düþünceme; Tahta'nýn büyük abisi de büyük resme odaklanmýþ ve son bi gayretle hisseyi dalgalandýrarak kaybettiði lotlarý toplama peþinde,,, Sabreden panik yapmayan yatýrýmcý tabir ettiðimiz çorba peþinden koþmayan arkadaþlarý mutlu edecek hissemiz.. Býrakalým sallasýn aðacý sonuçta çürükler dökülecektir.. Ben þahsen en az bir yýl daha buradayým tabiki konjöktür aþýrý bozulmaz ise.. Bu arada þirketi aradým"menemen fbrk" yatýrým ilþkleri ile görüþtüm fabrikanýn açýlýþý için tarih vermedilr ancak fabikanýn üretime devam ettiðini söylediler.. Açýlýþ'ýn çok yakýn olduðunu düþünüyorum, küçük detaylar kalmýþ açýlýþ için....

Saygýlar bol kazançlar....

Yatýrým tavsiyesi deðildir

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.