Alıntı Originally Posted by lodosum Yazıyı Oku
Sozunuz banami bilemedim ama sizi investingdende biliyorum samimiyetinize inaniyorum en azindan oyle diyeyim. Bende bedelsizi tercih ederim evet ama bu temettuyu kotu yapmazki, belli insanlar var bu forumlarda surekli hisse kotuleme derdinde. Onlari ne temettu ne bedelsiz durdurabilir. Sizi istisna tutuyorum siz bu hisseyi uzun zamandır tutuyorsunuz zaten.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla hisseyi istedikleri kadar kötülesinler. işyatırımın web sitesine bakmak fikir edinmek için yeter.

Creditwest Faktoring 1994'te kurulmuş. 1997'den beri temettü veriyor sadece üç yıl es geçmiş arada bedelsiz de vermiş.

BIST'te bu kadar uzun ömürlü temettü vermeyi başaran güvenilir firma sayısı kaç?

Hisseyi kötüleyenler kötüleyebildiği kadar kötülesin biz de imkanımız oldukça aşağılardan toplamaya devam edelim. Her koyun kendi bacağından asılır netice itibarıyla.

Benim şu aşamada tek merak ettiğim, yedek akçelerden neden temettü verme gereği duyduğu?

Yılda iki defa sermaye dağıtımı/arttırımı yaptığı iki yıl var biri 2007 diğeri 2013.

Bu yıllarda Mayıs ayında temettü vermiş diğer ayda ise bedelsiz.

Şimdi Mayıs'ta temettü aldık. Tekrar yedek akçelerden neden temettü verme gereği duyuldu?

Hangisi doğru?

1. Fazla kar mı yaptı dağıtma gereği duyuldu?

2. Yedek akçelerin belli bir dönem içinde sermayeye dahil edilme ya da dağıtılma zorunluluğu mu var?

3. Hisse hareketlensin diye mi aksiyon yapıldı?

Fikri olan paylaşırsa sevinirim.