Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
Sana benim mesajlarıma cevap yazma demedim mi, neden yazıyorsun hala? Emir vermeyi de biliyorum, aynı şeyi söyleyip duruyorsun bir ton saçma şey yazıldı burada neden bana taktın? Neye göre boş, boş konuştuğumu düşünenler kaç kişi acaba yazabilir mi? Bu arkadaş dışında böyle düşünen var mı merak ediyorum. Ben düzgün yazıyorum burada laubalice terbiyesizlik yapıyorsun. Rahatsız olan varsa mesajlarımdan senin dışında belirtsin bir daha mesaj atmam.
Sen terbiye almamissin bu en bastan belliydi verdigin dangalakca cevaplarla.

Sana ve senin gibilere en dogrusunu soyledik: "Ogrenene kadar 30 kagitlarinin disina cikmayin."

Sen burdaki iyi niyetli mesaji anlamadigin gibi, ukalaca cevaplar verdin.

Burasi bir forum. Cevap yazilmasini istemiyorsan foruma yazma. Haddini bil, terbiyeni bil.

Bos yaziyorsun, cok yaziyorsun, devamli yaziyorsun. Bilmeden etmeden insanlarin kafasini karistiriyorsun (spek yokmus da, varmis da, yok niye taban serisi olacakmis, yok hisse almamislar, yok hacim azmis, yok bilmemne adedi bu kadarmis, yok bilmemne). Senden ve senin gibi hep gazlayan Patent Vekilinden rahatsizim.

Tekrardan. Burasi bir forum. Her akliniza geleni yazmadan once, okuyun orgrenin, sonra fikir belirtin. Birseyden anlamiyorsaniz sessiz kalin.