Sayfa 197/463 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Sayin Tarkanntatlitug burdaki durum tamamiyle ky nin 30 dan 40 dan vermedigi lotu fiyat baskisiyla elinden almak ve psikolojik olarak yipratmak...Bu hissede hikayer yeni baslamisken ve onlarca beklenti varken ve en onemlisi tavandan alici bekleyen ky varken bu hamlenin gelmesinin iki nedeni olabilir Bir sirket iflasini acikladi iki keriz silkeleme...Keriz silkemeyi en kolay nasil yapacak fiyati tabana vererek cunku dolasimdaki lot sayisi cok az ve tahta yapicinin elinde Yuzde 50 ye yakin lot olmasi...Neyse ilerideki zamanlarda hep bersber gorecegiz neler olacak 2 hafta icinde netlesir...

2. bunun gibi ornekler cok, gecmiste buna benzer en guzel kagit BJKAS tahtasinda olmustu.. 1.35 ten kagidi 15 TL yaptilar, sonra ki donusu 1.35 oldu yine kisa zaman icinde...YTD

3. Sayin altaser yavas yavas cozulmesi 700 lotla once yizde 8 indirip devre kesici geldi sonra acilis- yuzde 20"yapti devre kesiciden sonra

4.  Alıntı Originally Posted by psikologggg Yazıyı Oku
    Sayin Tarkanntatlitug burdaki durum tamamiyle ky nin 30 dan 40 dan vermedigi lotu fiyat baskisiyla elinden almak ve psikolojik olarak yipratmak...Bu hissede hikayer yeni baslamisken ve onlarca beklenti varken ve en onemlisi tavandan alici bekleyen ky varken bu hamlenin gelmesinin iki nedeni olabilir Bir sirket iflasini acikladi iki keriz silkeleme...Keriz silkemeyi en kolay nasil yapacak fiyati tabana vererek cunku dolasimdaki lot sayisi cok az ve tahta yapicinin elinde Yuzde 50 ye yakin lot olmasi...Neyse ilerideki zamanlarda hep bersber gorecegiz neler olacak 2 hafta icinde netlesir...
    Yani siz ky den alındığını mı söylüyorsunuz şu anda? Genel yorumlarda hep ky ye satıldığı söyleniyor.

5.  Alıntı Originally Posted by psikologggg Yazıyı Oku
    Sayin altaser yavas yavas cozulmesi 700 lotla once yizde 8 indirip devre kesici geldi sonra acilis- yuzde 20"yapti devre kesiciden sonra
    sayin psklggg 60 ta cozulen kagidi cozuldukten sonra bir daha satabilme sansiniz zaten yok , korku
    ve endise orasi... cozulmeden satmak lazimdi sanirim ... neyse umarim beklentilerinizi karsilar , bende izlemede kalacagim ... ytd

6.  Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Gapı kapatırsa nereye gider

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yahu 16,95 aldıgımı yazdım sen 19,65 den niye aldın diye soru sordun...senin dedigin bu gap varya teknikte yada borsa anlayışında var olmayan bir şey..gab yatırımcının uydurdugu boş bir kelime hiç bir anlamı yok vede hiç bir işelmde gecerli de degildir...mesela banvit 3,25 de iken bir haber geldi üst üste tavan yaparak 27 tl kadar gitti sizin anlayışınıza göre 3,25 geri gelmesi gerek eee kagıt 14 lerde bunun nerlereinde gab oluştu...inanma boyle şeylere dostum gap ky nin sıgındıgı yalan

Alıntı Originally Posted by psikologggg Yazıyı Oku
    Siz hissenin nasil dustugunden haberini yok daha...60 tl oldugu gun tum alicilara 60 tlden lotu sattiktan sonra her kademeye 5 er lot koydular ve tabana 1 milyon lotu yigdilar 1 dk icinde...Yani alici olmadigi icin degil sistemli bir sekilde yigdilar lotu...Demekki tahta yapicinin elinde En az 2 milyon lot var...Peki tahta yapici neden 60 dan 70 den her gun 100 bin lot satmak vsrken vsr alici siraya dizilmisken boyle birsey yapti ? Pekk sonra ki gun neden kademesiz direk 1.5 mimyon lotu yigdi ve bunu 25 e gelene kadsr yapti.60 dan 25 e kadar satilan lot sayisi 300 bin yok ? Nasil bosluklu ciktiysa sistemli bir sekilde bosluklu dusurduler.Peki neden 25 e geldiginds once tabandan yani 20 tlden 780 bin lot aldi ?Ve o gun toplam 1.200.000 lot aldi ? Peki son gun yani cuma gunu neden ilk basta satis koymayip 5 dk sonra lotlari her kademeye yigip tabana kitledi? Siz anliklari takip ettiniz mi 5 lot 1 lot alim satim yapildi.Hadi teknik anali yap gel bu duruma ? Tamamiyle tahta yapici kynin paniklemesini saglayip elindeki lotlari aldi ama alisveris yapiyor gibi gosterdi.Saatlerce 5 er lot alim satim yapti matriksten hepsi canli gozukuyor.Gelip burda birsey biliyormus gibi yok degeri 2 tl 5 tl demeyin.Tahta yapici isterse 1 tlye dusurur isterse 100 tlye cikarir....60 dan neden satmadida 5 tl den satsin adam aptal mi ? Senin gibi cahillerin ve acemilerin lotlarini alacak sonra da bir daha cakacak ustten...Her hissenin hikayesi gidisi ve dususu fsrklidur.Cikarken teknik islemedi inerkende islemedi bu hissede....Benim neyim mi var 11 den basladim alim yapmaya su anki ortalamam 14.5 12 bin lotum var....Tahta yapici nereye ben oraya 60 dan vermedigim gibi 5 tlden de vermigecegim....O 2 milyon lotu ne yapacaksa bende 12 bin lotumla onu yapacagim...

Amma salladin sen de. 2 milyon lot almis. Yaniltici beyanatlarda bulunmayin forumlarda.

Bu operasyonlarin hedef kitlesi belldir: Borsadan anlamayanlar.
    60'dan 20'ye tabani bozmadan inen hissenin de ilgileneni bellidir: Borsadan anlayanlar .

Adamlar 20'den aldi, ertesi gun %30-50 karla satti. 1 milyon lira ceplerinde.

Bak bakalim 20'deki ilk resimdeki saticilara. Onlar AK Yatirimin mallarini asagida yiyen KY'ler. Satabileni satti.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Amma salladin sen de. 2 milyon lot almis. Yaniltici beyanatlarda bulunmayin forumlarda.

Bu operasyonlarin hedef kitlesi belldir: Borsadan anlamayanlar.
    60'dan 20'ye tabani bozmadan inen hissenin de ilgileneni bellidir: Borsadan anlayanlar .

Adamlar 20'den aldi, ertesi gun %30-50 karla satti. 1 milyon lira ceplerinde.

Bak bakalim 20'deki ilk resimdeki saticilara. Onlar AK Yatirimin mallarini asagida yiyen KY'ler. Satabileni satti.

Aynen.. katlıyorum. Asıl suçlu spk adamlara 3 ay brüt takası önceden haber verdiler hisse cenaze oldu telkin okundu

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 197/463 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •