Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
Ahhh ahhh....
Aziz olsaydi aykut olsaydı şimdi liderdik....
Düşünsenize kalede volkan, sol açık atıf, liberoda topal, forvette soldado, ortada alper...
Roman, şener, h.ali daha bunları saymıyorum bile....
Gizunüzü açın, bu mali tabloyla yapacaginız transferler anca bu kadar olur, ben yazalı en az 2 ay oldu bu takımın düzelmesi en az 1 sene, dikkat en az diyorum...

.
Ayni mali tablo geçen yılda vardı ve ligi 2. Bitirdin , hemde o beğenmediğin oyuncularla .. Haftalardır yırtınıyorsun Volkan , TOPAL , Aatif, Aziz , Aykut diye onlar Yok gene hal rezalet . Sakin 2. Olmakla 15. Olmak bir deme küçük düşürme kendini.. Ayni mali tablo ama aradaki farka bak . Geçen yıl Valbuena 11 oynatılmıyor diye ortalığı yıktın dün 3 değişiklik yapıldı valbuena’nin adı bile Yok ama sen çıkmışsın hala kazık diyorsun .. Tarihimizde boyle kötü başlangıç yapmamışız yok mali durun diyorsun . Bu takım Rize’den 3 yiyecek takım mi ? 15. Sırada olacak takım mi ? Cocu’nun rezil futbolunun sebebidir . Alı Başkan en kötü sezon bası başlangıcıyla tarihe geçti .. İsmail ile Hasan Ali ayni anda 11’de .. İsmail’e 11 i sen yap desen İsmail kendini 11 e almazdı .. 9. Hafta hala kadro belirsiz çıkmışsın kazık kolay degil diyorsun .. Kazigi suan yiyorsun haberin Yok senin .

Haydi şimdi anlat Volkan söyle Aziz boyle Aykut söyle diye ..