Sayfa 217/311 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267 ... SonSon
Arama sonucu : 2487 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

1. Mükemmel oynadıgımızı söylemiyorum, yeni kurulmuş bir takım ve yeni olmasina rağmen uyum süreci iyi gidiyor zaman geçtikce daha iyi olacak....
    Aziz ve aykut sevdaliları hava alacak hava...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Oynayan 11 oyuncunun 7 si bu yıl gelmiş veya bu yıl ilk 11 de oynayan futbolcular...
    Volkana, topala, atıfa,alpere yillardır katlanan ralli kazım gibi taraftarlar bu yeni futbolculara 2 ay katlanamıyor !!!
    Azizi 10 yıl alkışlayan eller Ali Koç a 2 ay sabredemiyor....
    Şimdi şu oynanan futbol geçen yıldan kötumü arkadaş ?
    Sahamıza kapanmıyoruz, gol yesekte, fark yesekte futbolcular koşuyor mücadele ediyor, her aldıgı topu geriye dönmüyor. Rakip üstümüze çıkıp ezmiyor, ezemiyor...
    Mücadele var mücadele, at gözlüklerinizi çıkarın

Bugünkü mücadele iyiydi. Kalite sorunu var Frey ve Slimani klas golculer degil. Bu kalitede forvetler bes pozisyinda bir tane atacagi icin cok pozisyona girmemiz gerekiyor. A.gucu ve gs maclari gidisat hakkında cok net fikur verir gorelim bakalim. Bu arada Alper adli arkadaşı da kadro disina alalim bir zahmet bu adamdan olmayacak.

3.  Alıntı Originally Posted by seenop Yazıyı Oku
    Bugünkü mücadele iyiydi. Kalite sorunu var Frey ve Slimani klas golculer degil. Bu kalitede forvetler bes pozisyinda bir tane atacagi icin cok pozisyona girmemiz gerekiyor. A.gucu ve gs maclari gidisat hakkında cok net fikur verir gorelim bakalim. Bu arada Alper adli arkadaşı da kadro disina alalim bir zahmet bu adamdan olmayacak.
    Alperin ismini gunler once yazdım...
    Volkan,atif,topal,alper...bunların niyeti bariz belliydi, geç farkedildi...
    Daha gidecek futbolcular belli ancak hem kadro alternatifsiz kalmasin hemde düzelir umuduyla bazı kişilere göz yumuluyor..
    Bana kalsa yarın diger arkadaşlarinın yanına gönderirim.

4. ''Son 5 yılda kulübün 1 milyar 725 milyon lira zarar ettiğini açıklayan Karaçam''

Toplam borç 2 milyar 58 milyon....
    Yatacak yerin yok aziz efendi, tabi destekçilerininde....

5.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    ''Son 5 yılda kulübün 1 milyar 725 milyon lira zarar ettiğini açıklayan Karaçam''

Toplam borç 2 milyar 58 milyon....
    Yatacak yerin yok aziz efendi, tabi destekçilerininde....
    Sadece maç sonucuna bakarak taraftar olduğunu zanneden kesime ilkokul 3 deyince, ilkokul 3 ten terk oluğunu zannediyor ))))
    Kastedilen taraftar zekası arkadaş, haklımıymışım tabiki haklıymışım... savundugunuz yönetimle gelinen noktaya bakınca ilkokul 3 bile değilmişiniz...

6. Her h.sonu bir umut bekliyoruz ama ilerleme yok. Su maci aladabiliriz ama s.luk icin isik yok. Rakipler de b.sehir haric kotuyken bu sezon s.luk yakalanamiyorsa bu sanssizlik degil yonetim hatasidir! Bu maci da kaybederse cocu yu gs maci oncesi gondermeyen yonetim herseyin sorumlusu olur. Ikinci yari kendine gel Fenerbahce!

7. İlk yarıya bakıyorum...
    Adam gibi oynayan futbolcu yok...
    Herkes hocaya verip veristiriyorda, kim gelirse gelsin bu kadroyla işi zor...
    Slimanı tek forvet oynayacak golcu değil bildigin fernandao...
    Ben amatir küme maclarına genelde gidiyorum, amatorde bile samimiyetle söylüyorum jailson ve ismail kadar kötü pas atan nadir futbolcu var

8. Futbolumuzun acı gercegi gun yüzune çıkıyor...
    Aziz gibi baskanlar 3 buyukleri bitirdi, kasa tam takır, adam gibi transfer yapamayınca basta biz olmak üzere 3 buyukler ile anadolu kulupleri arasindaki kalite farkı azaldı...
    Ve sonuçlar ortada....

Sayfa 217/311 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •