Alıntı Originally Posted by forexci Yazıyı Oku
Master 16 kardeşimize teşekkür ediyorum .
Xm. Firmasından hesabı açtım.
Fxpro da olan zarardaki pozisyonum zarardan kurtulursa ordaki bakiyede xm firmasına tasiyacgim.

Tekrar söylüyorum fxpro da negatif bakiye durumunda hedge yapılmıyor .Ters bir durumda hedge yapamadığım için zor duruma düştüm 3 defa teminat eklemek zorunda kaldım bugünkü eurusd hareketi nedeniyle neyseki eurusd 1.049 dan döndü .
Xm firmasında 500 USD ye 250 USD bonus verdi. 5000 usdye kadar toplam bonus alma hakkınız oluyormuş.

Deneme amaçlı 2.bir hesap açıp full marjinle negatif bakiye sağlayıp hedge denedim ve oldu. Komisyonda gerekmediği için Ek bir teminat gerekmiyor . Yani xm de ekside de olsanız hedge yapılabiliyor .Destek FX de alismistim burdada olması iyi oldu.
Ayrıca para transferi 1-2 saniyede hesaba geçiyor . Fxproda 6-7 dakikayı buldu bugünkü transferlerin. Marjin sıkıntısında saniyenin önemi var.
Acemilikte var tabi ama artık en fazla %30 bakiye ile işlem açacağım 1-500 kaldiraci hafife Almanın ve hedge yapamamamin acısını fxproda görmüş oldum.
Keşke ilk hesabı xm den acsaydim iyi olacakmış .hedge meselesini arastirmak aklıma gelmedi yaşayarak ogrendik.Nasip artık . Bol kazançlar dilerim hepinize
Rica ediyorum. Firmadan memnun kalacaksın. Yeterki fx te kar et sen. Paranı çekerkende sorun olmayacak. Güvenilir büyük bir firma.