-
Kapıyı kilitledik , evi sigortalattık bunları normal şartlarda yapmalıyız , çoğumuz yapıyoruz da peki hırsız bacadan girerse ne yapacağız ???? Yukardaki anlattıklarımızın hiç biri çözüm değil , çözüm insanların zihinlerinde , hırsızlığın kötü bir şey olduğunu , dinen de haram olduğunu , hırsızın dahi evine kimsenin girmesine müsaade etmeyeceğini insanlara öğretebilirsek , herkesin kapısı açık olur.Kimse kimsenin evine girmez.Elbette bu hayali bir şey , masal kitaplarında olur.Fakat yangından ne kadar insan kurtarabilirsek kardır.Belki hızrsızlık olaylarında azalma görebiliriz.
Şimdi gelelim bizim meseleye bizim spek para çok , açığa satış limiti gani hisseyi 1.32 den bastı aşağı , bastı aşağı 1.12 ye kadar indirdi.Bir çok insan panikledi , hissesini zararına sattı sonra başladı alttan hızlıca toplamaya , küçük yatırımcı sattığı fiata alamadan tekrar 1.32 e getirdi.Buradan para kazandı soruyorum helal mi ??? Haram mı ??? Sadece zoren de değil bir çok hissede bunlardan çok var ne azılı spekler var.İşte insanları eğitmemiz lazım.Hisseyi normal trendine bıraksalardı iner de çıkarda oradan kazanılan para helaldir ama bu soygunculuk.Benden bu kadar konu benim için kapanmıştır.Bu konuyla ilgili tekrar yazmayacağım.Ben zaten stop-loss teknik fiattan yaptım hisse de değilim ama uygun zaman yakaladığımda zararımı çıkarmak için tekrar aranıza katılırım.Kalın sağlıcakla.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri