Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
kesinlikle katılıyorum.bimer.cimer.spk hatta maliye gibi kurumlara yazıp hakkımızı aramamız gerekiyor.genel yönetim giderlerinin fazlalığı.danışmanlık ,marka kullanım bedeli gibi aşırı ve orantısız giderlerle bu şirketi gayrimenkul satmasalar neredeyse utanmasalar batıracaklar.sanki halka açık şirket değil ve başka ortakları yokmuş ve çimbetonun tek görevi çimentaşın çimentolarını tüketmekmiş gibi davranıyorlar.
borsa fiyatları deseniz, saçmalığın dik alası.şirkete ödenmiş sermayesinin 10 katı para giriyor.aynı zamanda özkaynaklarının yarısı kadar ve tahtada birileri hala basmanın peşinde.
oysa istedikleri zaman kars çimentoda yaptıkları gibi % 12000 bedelsiz vermeyi biliyorlarmış demekki...
önce şirkete mail yoluyla istek ve şikayetlerimizi bildirmemiz gerektiğini düşünüyorum.ben geçen hafta telefon , dün de mail yoluyla şirkete istek ve şikayetlerimi aktardım.gelecek cevaplara göre spk ve cimere de şikayetlerimi yapacağım.şirkete gönderdiğiniz istek ve şikayetlerin özellikle yönetim kurulu üyelerinin tamamına ulaştırılmasını isteyin.ben bazılarının dönen dolaplardan haberdar olmadığını düşünüyorum. tahtanın istikrarı için şirketten hisse geri alımı yapılmasını da istedim.
yatırım tavsiyesi değildir
Bizde yıllardır mrshl da sömürüldük ne varsa heryere yazdık sonuç koca bir sıfır