-
planı olmayan bir patronun en iyi yapcagı yol bu ama sen 3.50 2004 sattıgın hisseyi burdan al demekki başka seçenek kalmadı 10 tl götürmeden davayı düşüremez .ytd dava onun bütün kirli çamaşırlarını ortya dökecek bizde 1 lot ben onay vermeden satış olmaz biz davayı sonuna kadar götürecez .ben isterimki 20 kuruşda çakılı kalsın yavaş yavaş mal biriktireyim gönlüm onu istiyor. 4 yıl boyle 50 kuruşu geçmesin dava iyice uzasın ben boyle istiyorum siz hiç bir yıllık kira özkaynak ile denk olur mu? bir yatrım kendini 10 yılda amorti ediyorsa iyi yatrımdır. 4 yıl sonra 33 kuruş net tememttüsü olan faliyeti olmayan bir şirket geri alım açıklasa nolcak ben davalıyım spk 3 tl topla diyemez yani toplada hadi çık diyemez 95 pay olmadan kolay birleşme çok uzak bunu içinde kagıdın 12 tl görmesi lazım şimdi biz 12 tl deyince insanlar saçma buluyor 90 ortama 1.30 gelir 12 tl nin son kalanları dökmek için kesenin agzını açar ama biraz zor .ytd biz taş gibiyiz zaten 2 milyon bende özgür arif 3 milyon yapar .kim satcak merak ediyorum .ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri