Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
buralara geldiğinde hep tepkileri sert verdi yukarıya, ama hiç bu kadar uzun buralarda kalmamıştı, logo da sağlam bir düşüş süreci devam ediyor. görece olarak link daha sakin ve yaprak kımıldamıyor modunda yatıyor. Bu sefer bundan önceki üç düşüşte olduğu kadar hisse toplamadım (hem link de bu fiyatlara artık fazla düşük bulmadığım için, hem de başka hisselerimdeki pozisyonum gereği), kısmet diğer hisseler de hedefimize ulaşırsak link te yine yoğunlaşırız. Kısa vadede en iyimser tahminim 8 tl altına biraz değerek yukarı %4 - %5 lik bir hareket yapması, kötümser tahminim ise logo da ki düşüşe ayak uydurup 7.6- 7.8 aralığını denemesi.
tsk ederiz sn. cover 13

anlasilan siz dahil herkes tahrayi terketmis

evet logo da keskin bir dusus olmus buna bagli sektorel acidan linkte etkilenmis gozukuyor

ama logo'nun su piyasa degeri ve mevcut mali rasyolari degerlendirildiginde dahi link'e gore 2 kat pahali duruyor gibi ?! siz ne dersiniz

logo epey sismis bir balon formatinda imis hala da balon bence.

lakin link kasadaki nakit + arsa (ki bence likit sayilir) ile hisse basi 4 lira zaten. ve sirket 8 lira yani enteresan bir durum

sirketin toplam satislarinin neredeyse yarisini son ceyrekte yaptigini dusunursek link icin 10 lira seviyelerindeki iyi niyetimi koruyorum 12 aylik bilanco oncesi acikcasi.

kaldiki bahsettiginiz 7.6-7.8 araligina gelme durumunu bende dusundum acikcasi ve ikinci alim icin oralari bekliyorum.

kimse kalmadigina gore hakkimizda hayirli olsun, zamanim var bekleme yonunde hic endisem yok, bu yil kazandiklarimiz bize epey yeter. artik takdir Allahin.

tkrr tsk ederiz




Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!