Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
Şu hisseleri bir inceleyeyım dedım portfoyundekıleri.

cimsa efksına dıkkat et

ttrak ne alaka hocam ? o sakat olmus net kar bükük öz sermayeler düşüyor ? aman dıyem ağabey yine sen bilnde farketmişsindir sakatlığı uvycı olacam dıye satmayem dedım deme aman, boş yere zarara katlanma bir sonrakı bılancoya bakıp kararını ver bence ttrakta

yine aygaz cok sakat karlar oz sermayede yerınde sayıklıyor

arclk karlar cok sakat gorunsede oz sermaye ıyı pd dd side ucuzlamıs karlarda hafif yataya dogru donmus riskli olsada tutulabılır gorunuyor

gerısını bılıyoruz zaten

bence işine karısmayayım ama nasılsa portfoy rakamını saklamıyorsun dırek portfoyun resmını cek herseyın sefaf olur.

yenı kıtabımla bas basayım buradada paylasayım dedım.

Burada portföyün resimlerin hesabını attım üstat. Banka sitesiyle uğraşmıyorum investten takip ediyorum daha kolay.
Burada senle yaptığım görüşmeden sonra aldığım hisseler tavhl Ereğli ve cimsa diğerlerini önceden portföye eklemiştim.
Uv olacam diye satmamak gibi bir düşüncem yok, öyle olsa migrosu itelemezdim.
Cimsa da pp/dd değerleri güzel seviyelerde efksına bakmadım. zaten yüklü bir alım girmeyi de düşünmüyorum. Sıkıntılı dönem bittikten sonra iyi yerlere gelebilir. Bu değerler biraz da krizden dolayı böyle fiyatlandigını düşünmekteyim. Zira inşaat sektöründe ki sıkıntılar süreceğe benziyor.
Diğer hisseler önceki döneme ait biliyorsun.
Yeri geldikçe yeni hisseler eklemeyi düşünüyorum. Takip listemi de attım.
Bu arada iyi okumalar 😀