Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku
Erhan Hoca başık hayırlı olsun sistemin brüt kar nedir?
ilk sayfada tümünü acıkladım yinede kısa ve öz soyleyeyım 541,000 puan

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
Erhan bey rica etsem long ( SİNYAL SEVİYESİ )ve stoploss seviyesini yazabilirmisiniz...

117,450 Civarında alış yapmış gibi ve 117,000 civarı stop olmuş... 500 puan gibi

114,850 civarında satış yapmış ve ortalama 500 puandan fazla tersde kaldığı halde stop olmamış gibi grafik üzerinden gördüğüm.

Stop seviyesini merak ettiğim için sordum..
Mail kaydettirenlere işlemlerin fiyatı ve yönü mail olarak anlık gidiyor. Takip edeceksen mailini kaydedeyim. Gerek görmüyorsan bugun. gelen mailler su sekılde oldu.

alış 117,450
flat 117,075 (stoploss nakte geçiş)
satış 114,825

Sabit bir stoploss noktası yok çünkü. BUgunun handikapının en büyük ssebeplerinden biri vade geçişi gapı biraz matematiksel sonuçları değiştirdi aslında stop noktası büyük ihtimalle şort noktası olacaktı ancak bugunun vade geçiş gapı değerleri biraz bozdu. Ama olsun en nihayetinde back test bunları zaten içeriyordu.

Alıntı Originally Posted by Göktürk Yazıyı Oku
Erhan hocam başlığı diğer sayfada siz yazınca farkettim, yeni yılda bende aranızdayım,
Tabi kabul ederseniz,

01.01.2019 sene başı itibariyle 1,665 TL para ve 1 lot um var,
Bu 1 lotla sistemci olarak nerelere gelinebilir, nasıl para yönetimi yapılabilir, burda fikir alışverişi yapmak isterim.
Çalıştığım için anlık sinyal atamam ama düzenli olarak gerçek hesaptan kar/zarar raporu paylaşabilirim,
Hem yeni başlayan arkadaşlara hemde bu işi takip edenlere bi faydam olursa ne mutlu.

Sene sonunda da bu mesajı alıntılarım, nekadar mesafe kat edebiliyorum görürüm.
Sizler içinde uygun olursa.
Eywallah hocam zirvede her zman bir kişiye daha yer var :D :D mubarek algorıtmam paraya para demıyorda zirve syıklıyorum