Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
Ama BES öyle değil...Tahvil (faiz)'e dayalı enstrümanlarda risk sıfır...Arkasında Devlet garantisi olan ekstra % 25 getiri...Ha, Katkı fon kazandırdı, koy cebine...6 defa fon değiştirebilirsin denilmiş, "borsa diplerde artık buralardan girilir" diyecek yeterliliğe sahip olduğuna inanıyorsan (bana sorarsan asla inanma) al hisse fon...Yok abi bunlar riskli işler; eldeki 1 kuş daldaki 3 kuştan iyidir diyorsan yap dediğimi işte...Ne macera arıyorsun ?!...Tertemiz para...La 1 kere Allah bereket versin de yaw...De ki bereketi gör...
Niye gram altın demiyorsun...son üç senede %100 den fazla getirdi...esas bu yılın özellikle ilk yarının yıldızı olacak bence.

Bes riski çok az tutup, son liman gibi, en son başvurulacak bir kaynak...gram altın ve likit fon arasında yılda 2-3 kez işlem yapıyorum...risk çok çok az.

Kendine güvenen, ben de güveniyorum mesela, bes dışında riski yüksek yatırım da yapabilir...uzun vade hisse portföyüm de var, ayrıca vadelide hedge amaçlı işlem de yapıyorum.

Ama abi, gelirim çok az, birikimim 10-15 bin diyene...tabii ki farklı alanlara yatırım yap diyemem..onlar da yaptığım iş ile, ya da başka bir iş ile nasıl gelirşmi arttırırım ı düşünmeliler...piyasalardan ek gelir elde ederim diye, daldan dala konan arkadaşların uzun vadede eline pek bir şey geçmediğini görüyoruz...hayaller paris, gerçekler Çemişgezek oluyor genelde