Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
Satış baskısı olduğunu sanmıyorum. Ama bazen işlemleri anlamlandırmak gerçekten imkansız oluyor.

Yataş dan örnek vereyim. Hisse 3.10 a düzeltme yapmış ve benim için çoktandır beklediğim bir fırsat doğmuştu. 3.10 ortalama ile aldım ve temel ine o kadar güveniyordum ama ben aldıktan sonra hisse 3 altını bile gördü. Hatta foruma yazmış sormuştum; Bilmediğimiz kötü bir şey mi var neler oluyor, diye. Endişelenmemiştim desem yalan olur. Bir arkadaş sağolsun Yataş bu hareketleri sürekli yapar yeni bir şey değil diye rahatlatmıştı. Ben 5.20 den çıktım malesef ve bugün 10 larda.

Şimdi Emkel deki hareketi de buna benzetiyorum. Yatırımcıyı endişeye sevketme hareketi. 3 Aylığın kötü gelmesi için bir sebep görünmüyor, aksine olumlu olacağı beklentisi kuvvetli.

Şunun şurasında ne kaldı. Bir kaç hafta. Sabır.
Sayın Playmaker,bu hisseyi alırken bende bilançosuna bakmıştım öyle almıştım..Yalnız fiyat hareketlerine baktığımızda karı iyi gelen şirketlere bakın hep kar öncesi yukarı yönlü hareketleri göreceksiniz..Bunda ise şu ana kadar böyle bir şey gözlemlenmedi...çıkan bir piyasada aşağı yönlü istekli oluşu gerçekten endişe verici...
açıkcası bu durumu anlamakta zorluk çekiyorum...Umarım bilmediğimiz bir terslik yoktur işin içinde...