Şirketi yok ettiler yalamalarla üstünu örtmeye çalışıyorlar.
Ben burada benim gibi hisse sahibi arkadaşlara hitap ediyorum.Goldaşa düşmanlık yapanlarla dolayısıyla bizim ekmeğimize göz dikenler ve yaşamalarının amacı belli.
Hukuki bazı açıklamalar yapmak istiyorum.Goldaşın borsadan atılması kime yaradı siz bulun.
1.Mal kaçırmak isteyen patron şirketinin iflasını talep eder.Buna hileli iflas denir.Burada patron kötü niyetlidir.
2.Davacıların iflas taleplerine patron ses çıkarmaz.Burada da patron kötü niyetlidir.Iflas işine gelir.Çünkü kaçırdığı malın üzerine yatar.
Yalınkayalar iflasını istedi mi? HAYIR
Peki Yalınkayalar karşı taraf iflas isteyince sessiz kaldı mı? HAYIR
Peki Yalınkayalar Goldaşı kurtarmak için hem ülkede hem de uluslarası mahkemelerde mücadele etti mi? EVET
Geçelim dava açan yabancı bankalara;
Bu bankalar Goldaş ile yaptıkları alışverişlerdeki uyuşmazlıklarda yetkili mahkemelerin İngiliz mahkemelerinin yetkili olduklarını ve Türk mahkemelerinin bu davada yetkisiz olduklarını biliyorlar mıydı? EVET
Bu yabancı bankalar nereden kuvvet aldılar da bizim ülkemizde dava açtılar?
Hiçbir alacaklı alacağını almak için karşı tarafa iflas davası açmaz.Çünkü borçlu iflas ettiği zaman alacaklarıni tahsil etmek için birşey bulamaz.Bu bankalar bunun böyle olduğu bilincindemiydilet? EVET
Mahkemenin hukuka aykırı şekilde Goldaş hakkında iflas kararı vermesi sonucu Goldaş borsadan atıldı.Kim zarar gördü? Benim gibi hissesi olan küçük yatırımcılar.
Bankaların goldaştan alacağı olmadığı ingiliz mahkemelerinde karar verildi mi? EVET
Peki benim gibi gerçekten mağdur olan hisse sahibi arkadaşlara soruyorum.Bu işten kim kazançlı çıktı?
Hiçbirimiz bilmiyoruz. En iyisi yalamalara soralım.Siz kimin yalamalığını yapıyorsunuz?