Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1093 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    @cinali

Yazdiklarimizi niye israrla anlamak istemiyorsunuz.

Bu Yalinkayalar 2004 senesinde sahtekarliklarina basladir. Oradaki fonlar BVI, Luxemburg, Bahamalara kayitli fonlar. Manipulasyonlarini o zaman yapiyorlardi zaten.

Yaptiklari forumda desifre ediliyordu diye adamlar forumu dava etti. Kapanana kadar topigi olmayan TEK hisse idi Goldas.

Adamlar pili pirti topladi, butun sirketlerini (20 tane mi ne) kapatti gitti kardesim. Para nerdeymis? Dubai'de. Nerde olacak.

Ne cabuk unutuyorsunuz bu dolandiricilar 2010 senesinde tahsisli sermaya artirimi yapip (ici bos degerlendirmeleri gostererek), 40 milyon lot SIFIR maliyetli hisse aldilar. Bunlari da 6 ay satma yasagi olmasina ragmen, hepsini borsada yatirimcilara gecirdiler.

Daha sonar da aynisini 80 milyon lot ile yaptilar. Yani adamlar sizleri 100 milyon lira direk dolandirdi. Bunun daha lami cimi mi var ya
    ?

Ayrica iflas Commerzbank'in 10 milyon dolarlik alacagi yuzunden actigi davadan. SocGen degil.

Bunun yatirimcisi olarak yapilacak tek sey var. Hirsiza yalakalik yapanlara, salak sacma konusanlara bakma. O da Ingiltere'de SocGen'e birey olarak zarara ugrattigi icin dava acmak. Gerisi bos. Hissedar olarak buna hakkiniz var. Simdi biri cikar forumdan, avukat parasi diye size tekrar dolandirir, o baska. Ingiltere'de davalarin guzelligi, kazandigin zaman butun masraflari kaybedene yukluyorlar cogu zaman (mahkeme, avukat, vs).
    kardeş sizde benim deiklerimi çok iyi anlamışsınız maşallah.
    ben yalınkayalarımı savundum ki sadece o yazıdan bunumu anladınız benim 4500 lotum gitti battı yapacak birşey yok uğraşmayada değmez uğraşsanda b,r şey olmaz kimse bana spk.yı savunmasın buraya haksız en az 10 örnek yazarım
    1.finans kiralamada değerleme yuzde 0.80 çıktı itiraz ettik tıs
    2.istediği hisseyi yakın izleme pazarına alıyor birko yu alıyor buna benzer 30 tane şirket var bunları niye almıyorsun.
    3.spor hisselerini alacak cesaretin varmi sıkar biraz4
    4.bimex yüreğin yetiyormu atmaya atamıyor marka değerine bir bak gülerler adama
    5.alyağda ayrılma hakkı komedisine vakıfsan incele
    6.sanelde ayrılma hakkına müdahele ediyorsun alyağda 50 gün neredeydin.
    7.kervanda çağrı kararı var diye karar alıyorsun 5 yıl yatırımcıya kan kusturdun
    8.hürr,yet gazetesinde gerekçe yazmadan çağrıdan muaf tutuyorsun
    9.günde tek fiyatla işlem gören hisselerde eşleşmenin gözükmemesi ve emir iptallerinin olmaması yönünde borsa istanbul 3 maymunu oynuyor.
    10.lütfen 2 örek hisse vereceğim tahtasına bir bak borusan ve derimot kademelerdeki lotlara bak bu tür hisselerde açğa satış olurmu kardeşim.
    11.doğan gazecilikte olan olay yarın bunların bedeli hisse başına kaç tl.dan hesaplarına yatacak biliyormusun yarı fiyatına
    spk.olarak buna bir çözüm getirdinmi
    12.hisselerle ilgili getirdiğin tedbirler hangisi yatırımcı lehine işlemiştir.
    13.önemli nitelikli işlemlerde olayın açıklandığı tarihten bir ay öne gidiyor bunu baskıyla tutmak zormu
    14.ayrılma hakkında ayrılan fon çok düşük tutuluyor ölçü yok.ya
    15.tek fiyatla işlem gören hisselerde gerçek fiyat harketi olurmu buna göre ayrılma hakkı tayin edilirmi.
    16.katarlıların aldığı finans kiralama yeni adı neydi toplam kaç lotu var piyasada böyle borsa olurmu.
    17.seans kapandıktan sonra 18.15 emir veriyorsun bireysel yatırımcı olarak ama kurumsal senin hep önündedir
    yaz yaz bitmez bu spk.ve borsa istanbul neresini savunacaksın 1 ayda dilekçene cevap veriyor oda topu taca atmaktan başka birşey değil.
    birçok yatırımcının mağdur olmasında yalınkayalar hırsız olabilir onu savunanın Allah belasını versin kendi adıma ama cephenin öbür tarafınıda görmeyecek kadar kör duymayacak kadar sağır anlamayacak kadar saf olmayalım.
    sağlıkla kalın

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş sizde benim deiklerimi çok iyi anlamışsınız maşallah.
    ben yalınkayalarımı savundum ki sadece o yazıdan bunumu anladınız benim 4500 lotum gitti battı yapacak birşey yok uğraşmayada değmez uğraşsanda b,r şey olmaz kimse bana spk.yı savunmasın buraya haksız en az 10 örnek yazarım
    1.finans kiralamada değerleme yuzde 0.80 çıktı itiraz ettik tıs
    2.istediği hisseyi yakın izleme pazarına alıyor birko yu alıyor buna benzer 30 tane şirket var bunları niye almıyorsun.
    3.spor hisselerini alacak cesaretin varmi sıkar biraz4
    4.bimex yüreğin yetiyormu atmaya atamıyor marka değerine bir bak gülerler adama
    5.alyağda ayrılma hakkı komedisine vakıfsan incele
    6.sanelde ayrılma hakkına müdahele ediyorsun alyağda 50 gün neredeydin.
    7.kervanda çağrı kararı var diye karar alıyorsun 5 yıl yatırımcıya kan kusturdun
    8.hürr,yet gazetesinde gerekçe yazmadan çağrıdan muaf tutuyorsun
    9.günde tek fiyatla işlem gören hisselerde eşleşmenin gözükmemesi ve emir iptallerinin olmaması yönünde borsa istanbul 3 maymunu oynuyor.
    10.lütfen 2 örek hisse vereceğim tahtasına bir bak borusan ve derimot kademelerdeki lotlara bak bu tür hisselerde açğa satış olurmu kardeşim.
    11.doğan gazecilikte olan olay yarın bunların bedeli hisse başına kaç tl.dan hesaplarına yatacak biliyormusun yarı fiyatına
    spk.olarak buna bir çözüm getirdinmi
    12.hisselerle ilgili getirdiğin tedbirler hangisi yatırımcı lehine işlemiştir.
    13.önemli nitelikli işlemlerde olayın açıklandığı tarihten bir ay öne gidiyor bunu baskıyla tutmak zormu
    14.ayrılma hakkında ayrılan fon çok düşük tutuluyor ölçü yok.ya
    15.tek fiyatla işlem gören hisselerde gerçek fiyat harketi olurmu buna göre ayrılma hakkı tayin edilirmi.
    16.katarlıların aldığı finans kiralama yeni adı neydi toplam kaç lotu var piyasada böyle borsa olurmu.
    17.seans kapandıktan sonra 18.15 emir veriyorsun bireysel yatırımcı olarak ama kurumsal senin hep önündedir
    yaz yaz bitmez bu spk.ve borsa istanbul neresini savunacaksın 1 ayda dilekçene cevap veriyor oda topu taca atmaktan başka birşey değil.
    birçok yatırımcının mağdur olmasında yalınkayalar hırsız olabilir onu savunanın Allah belasını versin kendi adıma ama cephenin öbür tarafınıda görmeyecek kadar kör duymayacak kadar sağır anlamayacak kadar saf olmayalım.
    sağlıkla kalın
    @cinali

Olayi SPK'ya cekmenin anlami yok. SPK'yi da savunan da yok. Ellerinden geldigini yapiyorlar, ama ulkede adalet yavas isliyor. Veya yapamiyorlar. Ulkenin her tarafi yamuk, bu mu dogru olacak. Tuzugu geregince kurallari uygulamaya calisiyor.

Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Adamlar herseyleri bosaltip tuyduler. Ne yapmalarini bekliyorsun ki? Sirket yok ama olur biz size tahtanizi acalim mi diyecek? Bu ulkede calisan Kepez'in hisselerine el koydu devlet. Kimse birsey alamadi daha.

Yazdigin sirketlerin hicbirini bilmem. Yamuk yumuk duzenbaz seyler muhtemelen. Bu yasadiginiz problemleri bir TAV'da, bir SODA'da, bir Arcelik'te niye yasamiyorum acaba? SPK'ya niye sovmuyorum? Bir dusun.

Ben gelip DENGE forumuna "SPK Bu adamlara degerlendirme raporlari cikaran Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti, dikkatli olun" diye koymama ragmen sen hala bu hisse ile ilgilenmiyor muydun? 3 ayda hisse 2.75-1.00 yapmadi mi o haberi koyduktan sonra? Yapti. Benim hisseme biri boyle bir haber koysa, ben orda 1 dakika kalmam. Biraz sucu kendinizde de arayin herseyi SPK'ya yikmadan once.

(Son Paragraf Goldas'la alakali degildir)

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •