Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
5,83 10% 1,06 Mr 5,49 / 5,83
11,99 10% 336,27 Mn 10,90 / 11,99
124,30 10% 112,66 Mn 116,00 / 124,30
35,42 10% 122,32 Mn 32,38 / 35,42
6,93 10% 401,38 Mn 5,67 / 6,93
1.170,00 -10% 101,24 Mn 1.170,00 / 1.290,00
481,50 -10% 434,72 Mn 481,50 / 532,00
43,74 -10% 96,29 Mn 43,74 / 48,36
6,48 -10% 126,65 Mn 6,48 / 7,28
17,10 -10% 1,93 Mr 17,10 / 19,25
121,30 -5.53% 24,17 Mr 121,30 / 136,30
3,20 1.27% 16,88 Mr 3,16 / 3,29
425,50 2.65% 16,34 Mr 415,50 / 434,25
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
314,50 -0.4% 9,53 Mr 313,00 / 317,75
18,61 -1.27% 555,50 Mn 18,41 / 19,11
73,70 -2.96% 8,42 Mr 73,65 / 76,90
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
727,00 -0.41% 2,16 Mr 721,50 / 739,00
97,15 1.09% 607,34 Mn 95,70 / 98,05
112,30 -2.43% 247,63 Mn 111,80 / 115,70
30,92 2.59% 121,66 Mn 30,22 / 30,98
10,22 -0.68% 218,42 Mn 10,22 / 10,44
83,15 0.12% 582,64 Mn 82,70 / 85,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 69/137 ÝlkÝlk ... 1959676869707179119 ... SonSon
Arama sonucu : 1096 madde; 545 - 552 arasý.

Konu: GOLDS - Goldaþ

1. Þirketi yok ettiler yalamalarla üstünu örtmeye çalýþýyorlar.
    Ben burada benim gibi hisse sahibi arkadaþlara hitap ediyorum.Goldaþa düþmanlýk yapanlarla dolayýsýyla bizim ekmeðimize göz dikenler ve yaþamalarýnýn amacý belli.
    Hukuki bazý açýklamalar yapmak istiyorum.Goldaþýn borsadan atýlmasý kime yaradý siz bulun.
    1.Mal kaçýrmak isteyen patron þirketinin iflasýný talep eder.Buna hileli iflas denir.Burada patron kötü niyetlidir.
    2.Davacýlarýn iflas taleplerine patron ses çýkarmaz.Burada da patron kötü niyetlidir.Iflas iþine gelir.Çünkü kaçýrdýðý malýn üzerine yatar.
    Yalýnkayalar iflasýný istedi mi? HAYIR
    Peki Yalýnkayalar karþý taraf iflas isteyince sessiz kaldý mý? HAYIR
    Peki Yalýnkayalar Goldaþý kurtarmak için hem ülkede hem de uluslarasý mahkemelerde mücadele etti mi? EVET
    Geçelim dava açan yabancý bankalara;
    Bu bankalar Goldaþ ile yaptýklarý alýþveriþlerdeki uyuþmazlýklarda yetkili mahkemelerin Ýngiliz mahkemelerinin yetkili olduklarýný ve Türk mahkemelerinin bu davada yetkisiz olduklarýný biliyorlar mýydý? EVET
    Bu yabancý bankalar nereden kuvvet aldýlar da bizim ülkemizde dava açtýlar?
    Hiçbir alacaklý alacaðýný almak için karþý tarafa iflas davasý açmaz.Çünkü borçlu iflas ettiði zaman alacaklarýni tahsil etmek için birþey bulamaz.Bu bankalar bunun böyle olduðu bilincindemiydilet? EVET
    Mahkemenin hukuka aykýrý þekilde Goldaþ hakkýnda iflas kararý vermesi sonucu Goldaþ borsadan atýldý.Kim zarar gördü? Benim gibi hissesi olan küçük yatýrýmcýlar.
    Bankalarýn goldaþtan alacaðý olmadýðý ingiliz mahkemelerinde karar verildi mi? EVET
    Peki benim gibi gerçekten maðdur olan hisse sahibi arkadaþlara soruyorum.Bu iþten kim kazançlý çýktý?
    Hiçbirimiz bilmiyoruz. En iyisi yalamalara soralým.Siz kimin yalamalýðýný yapýyorsunuz?

Arkadaþlar
    1.neden birbirimizi saygýlý bir þekilde okuyum sakince düþünmüyoruz.
    2.bu konuda dümdatekin yazdýklarýnda doðru olan þeylerde yokmudur
    3.askreiye adalet ve emniyet ne hale getirildi burdada bir farklý durum olabilir diye düþünsek ne kaybederiz.
    4.evet spk raporlarý varda allah aþkýna benim gözümde hiç itibarý olmayan hantal bir kurumdur.buradada kaç kiþi atýldý.
    5.baþka bir ülkede borsaya açýk bir þirket için batmýþ diyen devlet baþkaný varmýdýr acaba
    6.kiþisel ve gruba karþý bir banka için tasfiye kararý verilmez.kaç yýl oldu biz hissedarlar için bir açýklama bile yok.
    Deveye demiþler boynun niye eðri demiþki nerem dogruki
    demem odurki sistemi olmayan bizim gibi ülkelerde hukuk guguk olur.
    Içinizden bu saydýðým kurumlar ve diðer kurumlardan memmun olmayanlarýn sauýsý az olmasa gerek.
    Spk.nýn kaç tane saçma sapan kararýna örnek verebilirim.bir dava kaç sene sürüyor tutmuþ zarar görenler mahkemeye versin diyor 2 ay uyuyor son alyað ayrýlma hakkýndan bahsediyorum.
    Gelelim yalýnkayalar a bunlarýn býgüne kadar bir beyanýný durum hakkýnda açýklamasýný gördünüzmü yok.
    Kim birinin hakkýný yemiþse ve yemek istiyorsa allah belasýný versin.
    Bu ülke ve insanýný sevelim ve birbirimize saygýlý ve sevgi dolu olalým temennisiyle saðlýkla kalýn

3. Ýyi güzel yazýyorsun arkadaþým.Ama Goldaþ lehine biz küçük yatýrýmcýlarýn lehine hýçbir þey yazmýyorlar yalnýzca hakaret ediyorlar.
    Siz elinizi vicdanýnýza koyun ve söyleyin!!
    SPK, BIST ve mahkeme kararlarýndan biz küçük yatýrýmcýlardan baþka zarar gören oldu mu?Olmadý.
    Peki bu þahýslar burada ne yapmaya çalýþýyorlar kimin borusunu çalýyorlar, kime hizmet ediyorlar? Bu þahýslar hisse sahibi olsalar Goldaþýn arkasýnda dururlar.
    Tekrar yazýyorum.Biz Goldaþtan alacaklý deðiliz. Biz Goldaþýn ortaðýyýz.Goldaþa verilecek zarar hepimizin haklarýna verilecek zarar demektir.
    Biz bu haklarýmýz için ne Goldaþ ne de yönetim kurulu aleyhine hukuken dava açabiliriz.Biz haklarýmýza Goldaþ borsaya dönerse kavuþabiliriz.Bunu böyle bilsin benim gibi maðdur arkadaþlar.Beni ne SPK ne BIST ne de yalýnkayalar ilgilendirir.Ben çoluk çocuðumun ekmeði peþinde koþuyorum.
    Diðer taraftan burada çözüm üretmeyen yalamalar Goldaþýn altýnlarý, paralarý, mal varlýðý nerede onu söylesinler?
    BIST, SPK ve yerel mahkeme yaptýklarý hatadan dönsünler..Sadece ve sadece bu iþlemlerden biz küçük yatýrýmcýlar zarar görüyoruz.
    Ben adalet istiyorum.Ben kul hakký yenmesin istiyorum..
    Ben KRAL ÇIPLAK diyorum.Dalkavuklar gerçeði söyleyin artýk.Haklýsýn KRAL ÇIPLAK gerçekten sizlerden özür diliyoruz deyin.
    Yetti gari gölge etmeyin gidin biraz da baþka yerde yaylanýn

@cinali

Yazdiklarimizi niye israrla anlamak istemiyorsunuz.

Bu Yalinkayalar 2004 senesinde sahtekarliklarina basladir. Oradaki fonlar BVI, Luxemburg, Bahamalara kayitli fonlar. Manipulasyonlarini o zaman yapiyorlardi zaten.

Yaptiklari forumda desifre ediliyordu diye adamlar forumu dava etti. Kapanana kadar topigi olmayan TEK hisse idi Goldas.

Adamlar pili pirti topladi, butun sirketlerini (20 tane mi ne) kapatti gitti kardesim. Para nerdeymis? Dubai'de. Nerde olacak.

Ne cabuk unutuyorsunuz bu dolandiricilar 2010 senesinde tahsisli sermaya artirimi yapip (ici bos degerlendirmeleri gostererek), 40 milyon lot SIFIR maliyetli hisse aldilar. Bunlari da 6 ay satma yasagi olmasina ragmen, hepsini borsada yatirimcilara gecirdiler.

Daha sonar da aynisini 80 milyon lot ile yaptilar. Yani adamlar sizleri 100 milyon lira direk dolandirdi. Bunun daha lami cimi mi var ya
    ?

Ayrica iflas Commerzbank'in 10 milyon dolarlik alacagi yuzunden actigi davadan. SocGen degil.

Bunun yatirimcisi olarak yapilacak tek sey var. Hirsiza yalakalik yapanlara, salak sacma konusanlara bakma. O da Ingiltere'de SocGen'e birey olarak zarara ugrattigi icin dava acmak. Gerisi bos. Hissedar olarak buna hakkiniz var. Simdi biri cikar forumdan, avukat parasi diye size tekrar dolandirir, o baska. Ingiltere'de davalarin guzelligi, kazandigin zaman butun masraflari kaybedene yukluyorlar cogu zaman (mahkeme, avukat, vs).

5. Bize dava açýn diye akýĺ veriyor.Sen dava açtýn mý?Hayýr..Çünkü senin hissem yok ki.Burada ki görevin ne onu açýkça yaz.
    O yazdýklarýný borsada ki bütün þirketler yapýyor.
    2004 yýlýndan beri usulsüz iþlemler oluyorda SPK, BIST neden engel olmuyordu.Bizi borsaya gelin yatýrým yapýn diye devlet davet etmedi mi? Neden bizim paramýza sahip çýkmadý?Borsada maðdur olan küçük yatýrýmcý oluyor.
    Bizim hiçbir dava açma hakkýmýz yok.Çünkü biz þirketin ortaðýyýz.
    SPK 'nýn zamanýnda yeterli denetimi yapmadýðý için milyonlarca küçük yatýrýmcý maðdur oluyor.
    Bizim borsadan atýlmamiza bunlarda sebep olmadý.
    Bizim kaybetmemizin nedeni mahkemenin goldaþ hakkýnda yetkisi olmadýðý halde iflas kararý vermesi ve bu karar sonucu BISTin Goldaþý borsadan çýkarmasýdýr.
    Bizim tek kurtuluþumuz, SPK, BIST ve mahkemenin yaptýklarý hatalarý kabul edip küçük yatýrýmcýdan özür dileyip Goldaþý borsaya almalarýdýr.
    Yalýnkayalar hakkýnda biz küçük yatýrýmcýlar hiçbir þey yapamayýz.Bizim gücümüz buna zaten yetmez.Yalýnkayalar suçlu ise devlet ve bu kuruluþlar ona maddi ve manevi ceza verir.
    Kime güvenipte bu adamlara hakaret edip duruyorsun bilmiyorum.Güvendiðin kiþiler arkandan çekildiði zaman bu adamlar senin hakkýnda maddi ve manevi dava açarlar.Varsa açýk noktalarý onlarý yaz öðrenelim.bizim bildiðimiz þeyleri bize yazma.
    SPK 'nýn ne yazdýðýný hepimiz biliyoruz.onlarý tekrar edip durma..Yerel mahkemenin yetkisiz olduðu halde ve yargýtayýn iki kez iptal etmesine raðmen Goldaþ hakkýnda neden iflas kararý verdi?Bunu açýkla..
    Ama herþeyden önemlisi hissen olmadýðý halde burada ne arýyorsun?
    Bu forumdaki görevin ne?

Kac kere yazacagiz ayni seyleri. Amma laf anlamazsin. Bu sitede hisse alinmasina gerek yok yazabilmek icin. Ayrica defalarca islem yaptim ben Goldas'ta. Biz bu forumda senelerce yaziyoruz. Sen ne halt etmeye buraya geldin onu soyle o kadar yazabilecek yer ve grup varken.

Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Ne sirasinin acilmasi, neler cekiyorsunuz siz ya. SPK yanlis birsey yapmissa git onu dava et. Herifler paralari kacirdi gitti. Onu dava etsen de bir kurus alamazsin. Cunku binalari, arsalari, madenleri… hepsini satip ustunden cikardi. Adam dolandirici olarak basladi, oyle devam etti. Simdi geriye kalan dolandiridan medet uman yavsaklari.

Okuze diyoruz SPK kararlari orda, neden korkacagim. Bana hala arkada kim var dava edecekler diyor. Bu sahtekar kopekler yuzunden ulkemizin sermaye piyasalari gelismiyor, insanlar birikimlerini kaybediyorlar.

Bir daha bana karsi bu forumda birsey yazarsan.. senin seyinden baslarim. Bu da aklinda bulunsun.

Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    @cinali

Yazdiklarimizi niye israrla anlamak istemiyorsunuz.

Bu Yalinkayalar 2004 senesinde sahtekarliklarina basladir. Oradaki fonlar BVI, Luxemburg, Bahamalara kayitli fonlar. Manipulasyonlarini o zaman yapiyorlardi zaten.

Yaptiklari forumda desifre ediliyordu diye adamlar forumu dava etti. Kapanana kadar topigi olmayan TEK hisse idi Goldas.

Adamlar pili pirti topladi, butun sirketlerini (20 tane mi ne) kapatti gitti kardesim. Para nerdeymis? Dubai'de. Nerde olacak.

Ne cabuk unutuyorsunuz bu dolandiricilar 2010 senesinde tahsisli sermaya artirimi yapip (ici bos degerlendirmeleri gostererek), 40 milyon lot SIFIR maliyetli hisse aldilar. Bunlari da 6 ay satma yasagi olmasina ragmen, hepsini borsada yatirimcilara gecirdiler.

Daha sonar da aynisini 80 milyon lot ile yaptilar. Yani adamlar sizleri 100 milyon lira direk dolandirdi. Bunun daha lami cimi mi var ya
    ?

Ayrica iflas Commerzbank'in 10 milyon dolarlik alacagi yuzunden actigi davadan. SocGen degil.

Bunun yatirimcisi olarak yapilacak tek sey var. Hirsiza yalakalik yapanlara, salak sacma konusanlara bakma. O da Ingiltere'de SocGen'e birey olarak zarara ugrattigi icin dava acmak. Gerisi bos. Hissedar olarak buna hakkiniz var. Simdi biri cikar forumdan, avukat parasi diye size tekrar dolandirir, o baska. Ingiltere'de davalarin guzelligi, kazandigin zaman butun masraflari kaybedene yukluyorlar cogu zaman (mahkeme, avukat, vs).
    kardeþ sizde benim deiklerimi çok iyi anlamýþsýnýz maþallah.
    ben yalýnkayalarýmý savundum ki sadece o yazýdan bunumu anladýnýz benim 4500 lotum gitti battý yapacak birþey yok uðraþmayada deðmez uðraþsanda b,r þey olmaz kimse bana spk.yý savunmasýn buraya haksýz en az 10 örnek yazarým
    1.finans kiralamada deðerleme yuzde 0.80 çýktý itiraz ettik týs
    2.istediði hisseyi yakýn izleme pazarýna alýyor birko yu alýyor buna benzer 30 tane þirket var bunlarý niye almýyorsun.
    3.spor hisselerini alacak cesaretin varmi sýkar biraz4
    4.bimex yüreðin yetiyormu atmaya atamýyor marka deðerine bir bak gülerler adama
    5.alyaðda ayrýlma hakký komedisine vakýfsan incele
    6.sanelde ayrýlma hakkýna müdahele ediyorsun alyaðda 50 gün neredeydin.
    7.kervanda çaðrý kararý var diye karar alýyorsun 5 yýl yatýrýmcýya kan kusturdun
    8.hürr,yet gazetesinde gerekçe yazmadan çaðrýdan muaf tutuyorsun
    9.günde tek fiyatla iþlem gören hisselerde eþleþmenin gözükmemesi ve emir iptallerinin olmamasý yönünde borsa istanbul 3 maymunu oynuyor.
    10.lütfen 2 örek hisse vereceðim tahtasýna bir bak borusan ve derimot kademelerdeki lotlara bak bu tür hisselerde açða satýþ olurmu kardeþim.
    11.doðan gazecilikte olan olay yarýn bunlarýn bedeli hisse baþýna kaç tl.dan hesaplarýna yatacak biliyormusun yarý fiyatýna
    spk.olarak buna bir çözüm getirdinmi
    12.hisselerle ilgili getirdiðin tedbirler hangisi yatýrýmcý lehine iþlemiþtir.
    13.önemli nitelikli iþlemlerde olayýn açýklandýðý tarihten bir ay öne gidiyor bunu baskýyla tutmak zormu
    14.ayrýlma hakkýnda ayrýlan fon çok düþük tutuluyor ölçü yok.ya
    15.tek fiyatla iþlem gören hisselerde gerçek fiyat harketi olurmu buna göre ayrýlma hakký tayin edilirmi.
    16.katarlýlarýn aldýðý finans kiralama yeni adý neydi toplam kaç lotu var piyasada böyle borsa olurmu.
    17.seans kapandýktan sonra 18.15 emir veriyorsun bireysel yatýrýmcý olarak ama kurumsal senin hep önündedir
    yaz yaz bitmez bu spk.ve borsa istanbul neresini savunacaksýn 1 ayda dilekçene cevap veriyor oda topu taca atmaktan baþka birþey deðil.
    birçok yatýrýmcýnýn maðdur olmasýnda yalýnkayalar hýrsýz olabilir onu savunanýn Allah belasýný versin kendi adýma ama cephenin öbür tarafýnýda görmeyecek kadar kör duymayacak kadar saðýr anlamayacak kadar saf olmayalým.
    saðlýkla kalýn

8. Sen bizi anlayamazsýn kendin de itiraf ettiðin gibi hisse senedin yok.Bizim hakkýmýzý da savunmuyorsun?
    Sen kime hizmet ediyorsun?
    Ben yalnýzca paramýzý tekrar nasýl geri alacaðýmýzý düþünüyorum.
    Devlet ve onun kurumlarý kesinlikle küçük yatýrýmcýyý korumuyor.Devlet þirketlerin yanýnda.Hem bizi borsaya yatýrým yapmaya davet ediyor hemde bana ne o þirketin hisse senedini almasaydýn diyor.SPK Yalýnkayalarýn usülsüz iþlemlerini madem 2004 yýlýndan beri biliyor du da neden 2013 yýlýna kadar bekledi. Þirketler kendi lehine olan kanun ve yönetmelikleri kullanarak milyonlarca maðdur yarattý.
    Biz küçük yatýrýmcýlar yalnýzca sömurülme aracýnýz.
    Bizi koruyan hiçbir kanun ve devlet kurumu olmadýðý için sýðýnacaðýmýz hiç bir yer olmadýðý için Yalýnkayalarýn iyi niyetine ihtiyacýmýz var.Bu þahýslarýn Goldaþýn borsaya dönmesi için verecekleri mücadeleye destek vermemiz gerekir. Beni Yalýnkayalar ilgilendirmiyor beni goldaþ ilgilendiriyor. Çünkü çocuklarýmýn nafakasýný oraya yatýrdim.Goldaþ borsaya döndüðü zaman amacýna ulaþabilirim.
    Dilimde tüy bitti artýk.
    Sayýn arkadaþlarým kendinize odaklanýn bakýn nasýl itiraf etti.Tekrar soruyorum sen kimin hizmetindesin?Bu forumda olmakta senin çýkarýn ne?

Sayfa 69/137 ÝlkÝlk ... 1959676869707179119 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •