Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
Yarim milyarlar, 50 milyonlar, Havalimani Arsalari, Altin madenleri.. hepsi havalarda ucusmus!

Biraz dusunun.. Bu kadar parasi olan; ya da boyle paralari ceviren adam insanlara borsada 20 milyon lira gecirebilmek icin bu kadar dumen cevirir mi? Ya da cevirmekle mi ugrasir?

Bir yerde arsasi varsa icinden porsuk cikar muhtemelen!

https://www.youtube.com/watch?v=XObmRf3VhcE



Tarla denince aklima geldi orasinin pislikleri. 1 sene kariyla ...k gectim, herkesi kacirdim forumdan, adam geldi bana "Mal Pazarliyorsun" dedi isine comak soktum diye.
Dostum; emin ol, yazdıklarımda abartı, yönlendirme spekülasyon yok. Bahsedilen malların bir tanesi bile satılmış da değil. Çünkü hepsi banka kredilerine karşı teminatlı. Diğer alacaklılar da üzerine ilave ipotek koymuş. 18 Gayrimenkul. İcra Müdürlüğünün iflas erteleme davasına gönderdiği belge. Tapu sicil numaralarından tek tek google maps ile baktım yerlerine. O bölgedeki emlakçıları aradım. Sanırım 2016 yılı ağustos ayı idi. Fiyat aldım. Buna senin hiç sevmediğin, benim de tanıdıkça kendisinden uzaklaştığım Murat Doğan şahit. Belge onda, bende, MKU da var. Bu gayrimenkullerin şirket üzerine olma nedeni de açık. Bu adam üzerinde tek kuruş bulundurmuyor ki, şahsi mesuliyetten haciz yememek için. Planları arasında borçlarda hareketsizlik nedeniyle varlık şirketlerine devrediliyor. Oran %3-8 arası. Bu parayı gidip şirkete %20 fazlasıyla verince borç kapanıyor. Yani 150 milyon banka borcunu 7-15 milyon arası bir paraya kapatabiliyorsun. Tüm hedefi buydu. Çünkü senede en iyi şekilde imalat yapsan 50 milyon kazanamazsın. Burada ortada 250 milyon borç olduğunu var sayarsak 5 sene gece gündüz çalışsan elde edebileceğin rakam. Hiç çalışmadan bu rakamı cebe koymak derdindeydi zatı muhterem. O nedenle her şeyi ilk günden hazırladı. Üzerinde 20 tl genyh a tipi hisse var. A tipi hisselere rehn sözkonusu olamaz. Üzerinde 58 milyon lot genpower holding hissesi vardı. Onu da çeviklere rehn verdi. Böylelikle şahsi haciz mümkünatı kalmadı. Adam karısını bile boşadı be. Kimseyi ikna yada inandırma gayretim olamaz. Zaten şimdi desek ki dünyanın yarısı bu şirketin, hiç bir şey ifade etmez. Desek ki dünyanın yarısı kadar borcu var yine bir şey ifade etmez. Ama yazdığım bilgilerin hepsi doğru. Kamuya açıklanmış bir leasing dolandırıcılığı da var ki, evlere şenlik. Bu günün parası ile milyar liralık iş. O davayı bile uyutturdu yok etti adam. Selamlar.