Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
kızma demeyelim ona piyasa stresi diyelim küfe ile götürüyor dediğin için bende 1 senedir ciddi zarar vardı anca zarar giderilmiştir diye biraz imalı mesaj yazdım ben şunu sevmiyorum dolarda iken dolar süperman borsada iken borsa batman tl mevduatta iken mevduat he-man !! ve birinden birine atlayıp çok para kazandım deyip hava basanlar ! arada borsa başlıklarını da okurum dünkü powell öncesi borsa yükselişinde çoğu kişi borsadan çıktı çünkü 1 yıldır bezmişlerdi yeter deyip çıktılar oysa dün powell i bekleseler biraz daha küfe dolacaktı ! yani demek istediğim insan psikolojisi ile hareket eden bir varlık robot değil bu yüzden hata yapmaya müsait ve doğru karar alma konusunda inişli çıkışlı grafik çiziyor
Hepimiz aynı gemideyiz, aynı uğraşıyı veriyoruz...Stres normal bu ülkede...Durumlar belli...

Benim de sepet haline bir sürü yatırım enstrümanım var...Eşimin mevduatı TL de...Kızım için EREGL-TUPRS biriktiriyorum devamlı yıllardır...(ki bu hisselerden çok memnunum temettüleri ile birlikte yeniden alıyorum çünkü LOT arttıracak şekilde...vede elime geçen artan para ile)...banka şubesi kiralık kasasında duran ordan burdan gelen altınlar da var...BES im de vardı ilave ama seneler önce çıktım sistemden kendi isteğimle...(o zaman devlet katkısı filan da yoktu...kendi paramı kendim yönetirim dedim...fonlara güvenmedim...kesintileri de cabası)

Ammmaaa 1 USD/TL em bile yok...FETÖ cü bile gösteremezler yani...