%50 ohhhhhhhh bi rahatlama geldi şimdi bunu 155 e mi yoksa zabıtayamı şikayet edecez ?
Yapılan açıklamada, "1 Şubat 2019 saat 00.00 itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 32,10 TL, minibüsler için ise 48,10 TL olarak belirlenmiştir" denildi.
Avrasya Tüneli'nden geçiş ücreti otomobiller için 23,30 TL, minibüsler için ise 34,90 TL'ydi.
Patlıcan-bibere laf ediyorlar marketlere yasaklıyorlar ama AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çıktı![]()
Doların yükseleceğini düşündüğümden yılbaşında dolara geçtim. Tek korkum herkesin dolar uçacak kaçacak demesiydi. Ve bu durum beni tırsıtıyordu..
Şimdi herkes dolar düşecek diyor. İçim artık rahat. İnş aşağıya çok salıp piskolojimize aynamazlar.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
kızma demeyelim ona piyasa stresi diyelimküfe ile götürüyor dediğin için bende 1 senedir ciddi zarar vardı anca zarar giderilmiştir diye biraz imalı mesaj yazdım
ben şunu sevmiyorum dolarda iken dolar süperman borsada iken borsa batman tl mevduatta iken mevduat he-man !! ve birinden birine atlayıp çok para kazandım deyip hava basanlar ! arada borsa başlıklarını da okurum dünkü powell öncesi borsa yükselişinde çoğu kişi borsadan çıktı çünkü 1 yıldır bezmişlerdi yeter deyip çıktılar oysa dün powell i bekleseler biraz daha küfe dolacaktı ! yani demek istediğim insan psikolojisi ile hareket eden bir varlık robot değil bu yüzden hata yapmaya müsait ve doğru karar alma konusunda inişli çıkışlı grafik çiziyor
Yer İmleri