%50 ohhhhhhhh bi rahatlama geldi þimdi bunu 155 e mi yoksa zabýtayamý þikayet edecez ?
Yapýlan açýklamada, "1 Þubat 2019 saat 00.00 itibarýyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiþ ücretleri otomobiller için 32,10 TL, minibüsler için ise 48,10 TL olarak belirlenmiþtir" denildi.
Avrasya Tüneli'nden geçiþ ücreti otomobiller için 23,30 TL, minibüsler için ise 34,90 TL'ydi.
Patlýcan-bibere laf ediyorlar marketlere yasaklýyorlar ama AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çýktý![]()
Dolarýn yükseleceðini düþündüðümden yýlbaþýnda dolara geçtim. Tek korkum herkesin dolar uçacak kaçacak demesiydi. Ve bu durum beni týrsýtýyordu..
Þimdi herkes dolar düþecek diyor. Ýçim artýk rahat. Ýnþ aþaðýya çok salýp piskolojimize aynamazlar.
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
kýzma demeyelim ona piyasa stresi diyelimküfe ile götürüyor dediðin için bende 1 senedir ciddi zarar vardý anca zarar giderilmiþtir diye biraz imalý mesaj yazdým
ben þunu sevmiyorum dolarda iken dolar süperman borsada iken borsa batman tl mevduatta iken mevduat he-man !! ve birinden birine atlayýp çok para kazandým deyip hava basanlar ! arada borsa baþlýklarýný da okurum dünkü powell öncesi borsa yükseliþinde çoðu kiþi borsadan çýktý çünkü 1 yýldýr bezmiþlerdi yeter deyip çýktýlar oysa dün powell i bekleseler biraz daha küfe dolacaktý ! yani demek istediðim insan psikolojisi ile hareket eden bir varlýk robot deðil bu yüzden hata yapmaya müsait ve doðru karar alma konusunda iniþli çýkýþlý grafik çiziyor
Yer Ýmleri