Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
Müşteri temsilcisi ile telefonda görüşmeye başlarken "Müşteri memnuniyetinizi temin için görüşmelerimiz kayıt altına alınacaktır. İstemiyorsanız görüşmeyi şimdi sonlandırabilirsiniz" bildiriminde bulunmanız ve görüşmeyi kaydetmeniz, görüştüğünüz müşteri temsilcinin sicil numarası ve adını sormanız, tabii ki kayıt altına almanız, iadenin tutarı ve ne kadar süre içinde yapılacağını sözleriyle kayıt altına almanız daha sonra yapacağınız görüşmelerde inkarı önlemeye ve ispata yardımcı olacaktır.

Garanti yıllar önce mevcut her hesaptan ayrı ayrı hesap işletim ücretleri almaya başlayınca hemen tüm bağımı ve kartlarımı sonlandırmıştım.
Garanti bankasının money bonus kartını kullanıyorum bir yılın dolmasına birkaç hafta kala kartı iptal ettirmek istediğimi bildirdim, neden diye sordu mt bende yıllık kart ücreti yansıyacak yansımadan kapatmak istiyorum dedim hemen kartın yarı ücretini düşelim teklifi geldi, ben olmaz kapatalım deyince ''yansıyacak kart ücretinin tamamını iptal edelim kapatmayın'' dediler ben de şimdi oldu tamam dedim ve ''bu telefon konuşması telefonumdaki yazılım aracılığıyla kaydedilmiştir ücret iptali yapılmazsa kanıt olarak kullanılacaktır'' dedim.Ve ekstrede yansıma ve iptal edilme işlemini gördüm.Bundan sonra yıllık ücret yansıdıktan sonra değil yansımadan pazarlık yapın işi bitirin ve de mutlaka telefonunuza konuşmayı kayıt eden yazılım kullanın.