-
[QUOTE=Zdx&Lunar Soul;3132889]Sayýn Badi hani biz göstergeyiz ya dün ya da bugün verdin mi portföyün % 25 ini.Ya da bu seferde % 25 versen ama hisse alýp baþýný gitse geçen sefer yaptýðýn gibi mutluluk içinde burada yazacakmýsýn-yazabilecekmisin?
Madem Gedik önemli deðil burada a yazýp b yapan önemli deðil burada bize gelene kadar atmasyonun kralý var ama 2 kelime onlara laf yok.
Not : Susma hakkýný kullanabilirsin bizim dinimizde zorlama yok.Ama yazdýklarýmý þöyle bir tartman yararýna olur.Cevap için þimdiden teþekkürler.[/QUO
Çok ufak bir bölümünü verdim,artýk kademeli verip,sizin durumunuza göre ayar çekiyorum.(kýzmayýn ama)daha kankiniz tam olarak yoðunlaþmadý onada bakýcaz.Hisse alýr baþýný giderse(?)...ne demek oluyorsa...7-8 yýldýr görmedim.
Bu güne kadar olduðu gibi ya gitmezse.yine ayak oyunlarý her zamanki olduðu gibi oynanýrsa...iþte sizler ve kankiniz burada devreye giriyorsunuz.%25 benim için sigorta.kalanýda bana yeter.ancak sizlerin 4,91 i geçmeden(!) Alýr baþýný gider lafýný söylemeniz anlamsýz.Durumun gereði tarafýmdan yapýlacaktýr.Diðer senetlere bakarýz.düþerse alýrýz hiç sýkýntý yok.Benim yaptýðým % 25 lik alým satým iþleri kademelidir.Genel zarar zaten çýkmaz bunun farkýndayým.Ancak deveden ne kadar kýl kopartsam kardýr.nüansým belli.siz kafanýzý yormayýn.(ytd.)
Son düzenleme : Badi; 06-02-2019 saat: 21:36.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri