Kutpo gerçekten yatırımcısını feci şekilde terse getiren bir hisse. Bu hissede pozisyon almak için çok düşünmek gerekiyor. Şayet şansınız varsa operasyonun başında alıp yukarı harekete takılır bir yere kadar bekler para kazanır çıkarsınız. Bunun tam tersi operasyonun sonuna yakalanır düştükçe mallanır iseniz de yıllarınız heba olur. Sn kutupbaşı’nın dediği gibi karar vermek bu noktada çok önemli. Ben inat ile beklemeyi tercih ettim ve çok ciddi zarardayım. Şayet önceden belirli bir zararı kabul edip çıksaydım çok daha karlı olacaktım. Maalesef yapamadım. Hisse 2,5 yıl önce hareketini yaptı ve işini bitirdi. Mal ky ya yıkıldı. Geçen süre içindede aşağıdan malı alınmaya çalışıldı. Hissenin 4,2 TL ye kadar düşmesinin nedenini ne teknik nede temel açıklaması bana göre yok. Birileri çıkıp bunu bu nedenlerden birine bağlayabilir. Şirketin yapısı güçlü. Patron bikançoya istediği gibi yön veriyor. Bu konuda üstlerine yok. Tahta ciddi anlamda kontrol altında. Buda gayet normal. Bu kadar sığ.bir hissede tahtayı kontrol etmek ve istediğinde düğmeye basmak gayet kolay. İstediklerinde hisseyi istedikleri fiyata getirebilecek güç ellerinde. Bunu ne zaman yapacakları onlara bağlı. 70 bin endekste 9,4 TL olan hissenin 120 bin endekste 5 TL olması bunun kanıtı. Kutpo’da işin özü çorbayı içmek için beklemekten başka çare yok. Beklerken neyi kaçırdığını ve kaybettiğini hesap etmek herkesin kendine düşüyor. Ben bundan çok zarsr ettim. Bu zararıda burdan çıkarmakta ısrar ettiğim ve edeceğim için nöbete sonuna kadar devam edeceğim. Fırsat buldukçada mallanıyorum. En azından dünyanın en büyük porselen üreticisinin ortağıyım😀. Mağazalarını gezerken müşteri değil ortağıyım gibi geziyorum.