Arkadaşlar selam.
Uzun bir süredir başlığa yazmadım özlemişim.
Başımda Allah'ın bir cezası soruşturma var. Hayatımda şimdiye kadar tanıdığım muhtemelen de ölene kadar daha kötüsünü daha dalaverecisini tanımayacağım bir müdürle çalışmaktayım. Onun yediği naneler yüzünden biz de içerden olduğumuz için soruşturmayı yedik tabi. Tabiri caizse gelenler de bizi öttürüyor.😀(Öttürsünler de)
Malum şahsiyetin yaptığı pisliklerin büyük bir kısmını bildiğim için yaklaşık bir aydır olayların bana sirayet etme korkusu yaşadım ve yaşıyorum. Yaşadığım bölgede hizmetçisinden çaycısına kadar da konudan haberdar oldukları için yaşadığım utangaçlık ve kendini açıklama duygusunu düşünün.(herkese benlik bişey yok demekle uğraşıyorsunuz) Bir de amirinizle ilgili hakkınızda sahte faturalar,benim adıma sahte usulsüz para alışı yapıldığına dair kulağıma gelen dedikodular var. Son olarak odamdan imza kaşemin çalınmasıyla korkular tavana çıktı. (Resmi bir geçerliliği olmaması nedeniyle rahatım.)
Bunları yapabileceğine ihtimal vermiyorum fakat bu şahıs her haltı yiyebilecek potansiyele sahip. Çaresizlik psikoloji ile yaşıyorum şu an. Bazen de acayip rahat oluyorum.
bu herhalde lanet olası ikizler burcundan kaynaklanıyor.😀
Görevde yükselme sınavları var fakat motivasyonumu kaybettiğim için onlara da çalışamıyorum.
Ferahladığım konu ise benim bu alaverelere neredeyse hiç bulaşmamış olmam. hiç bir parasal işlemde tutanağım imzam vs. yoktur. Eğer oyun yaparsalar fena kucağa gelirler. Aslında rahatım, ama süreç gerçekten çok can sıkıcı. Sürekli iş arkadaşlarınla konu ile ilgili dedikodular vs. konuşmak can sıkıyor. (Genel anlamda kafa dengim haricinde siyaset-spor-tarih dışında sohbet etmeyi sevmem.Dedikodudan nefret ederim fakat çalıştığım yer şu an tabiri caizse kaynıyor 😀)
muhtemelen süreç sonundan ufak bir ceza veya cezasız çıkacağım çünkü yasal olmayan bir şey yapmadım belki usul hatalarım olursa olur o da önemli değil zaten. bu süreçte karnım ağrısa da hasarsız çıkacağım inşallah. Ve asılsız iftiralar atılsa da bunları ispatlayabilecegimi düşünüyorum.
Çok da fazla konunun da içine girmek istemiyorum aslında burası yeri değil çünkü.o kadar çok şey var ki kitap yazılır. Ama yüzyüze olmayınca insan daha rahat iç dökebiliyor bu tip ortamlarda.