
Originally Posted by
izmirli_hoca
Hayýr henüz almýyorum.
Bir grup bunun bedellisini 2 tl altýna indirerek, o yolu kapatacak.. (piyasa yapýcý çoktan havlu attý)
O gün elbet gelir, o zaman görürler gemilerin tonilatosunu..
2 nin altýna indirerek bedelli yolu deðil bedelsiz yolu kapanýr?Hatta bu þirket bedelli yapamaz ancak yüksek bedelsiz az bedelli yapabilir.Hisse ortalamasý da 1 aylýk yaklaþýk 2,35 te kaldýðý için zaten maksimum verebileceði bedelsiz % 20.Ýþte bu yüzden biz her zaman olduðu gibi zamanýnda gerekli uyarýlarý yaptýk.O yüzden burada birilerinin derdi baðcý dövmek.Asla bazý yazýlar yatýrýmcý için yazýlmýyor bu topicde.Bence bunlardan biri de sizsiniz.Kusurumabakmayýn ben çok net insanýmdýr hele þu yazýnýzdan sonra.
O yüzden buradaki bazýlarý ayakta uyuyor ama bizi uyutamazsýnýz.Almadým dersiniz almýþ olursunuz bu topicde çok kez bunu yaptýnýz.Ha ne yaptýðýnýzda beni ilgilendirmez bu yazýlarý da asla bundan sonra polemik çýkarmak için yazmýyorum burada.Ama bu yazýlara benden susmamý beklemeyin.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri