Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
Ayný kanýdayým.Geri alým seçeneði dýþýnda bir sürü seçenekleri var yeter ki bunu yapmak istesinler.Ha bana kalýrsa þahsi düþüncem gerekirse para yoksa bankadan kredi çekilerek bile olsa net olarak hissenin tahtasýnda geri alým yapmalarý lazým.Bunu en azýndan bizim gibi olan yatýrýmcýlara borçlu olduklarýný düþünüyorum.Onu da geçtim çok kaygan bir zemindeyiz hissenin fiyatýnýn düþük olmasý kendileri için de çok büyük bir dezavantaj.

Hadi bunlarý da geçtim ben bu aþaðýya operasyonu çekenlere yol verilmesini engellesinler artýk nasýl yapýyorlarsa ona da razýyým.Çünkü tahtada sürekli bir aþaðý itekleme var.Hiç bir þey yapamasalar tahtaya satýþa gelen 3-5 lotu alýp onu kendilerine aþaðýya doðru veriyorlar.Bu tamamen çok þahsiyetsizce.

Ha bunlarý yapanlarýn bir kýsmý da bu topicde.Þu hisse bugün GOLTÞ kadar bir hareket bile çekse burada zaten yazýlardan anlarsýnýz kimin neyin peþinde olduðunu.ve inanýn bu hissenin yükseliþinin burada memnun edeceði kiþi sayýsý da bir elin parmaklarýný geçmez.
Burada çok fazla kendimi yormaya gerek yok öncesinde yazmýþým zaten.

Bana bundan sonra Gedikteki kankanýzla beraber mutlu mesut günler dilemek düþer.Gerisi önemsiz benim için.