Sayfa 287/597 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    İkinci bir yol da su. Batıcim taşınır. Bagyo kurulur. Kısmı bölünme yoluyla tüm hissedarlara bagyo hissesi verilir. Bagyo 307 dönümde güzel bi proje gerçekleştirir. Gelen paranın tamamını ortaklara dağıtır. Bunu bunlar yapabilir mi? Batı grubunda 2005-2016 arasında 11 yıl beklenti içinde kalakalmış birisi olarak cevabım net. Yapamazlar. Yatırım tavsiyesi değildir. Bende batıcim yok.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Sayin bahmet sizde guzel ozetlediniz.
    Ona buna b.k atanlarda iyi okusun.
    bahmet iki yil once bu yonetimin hatalarini gorup hisselerini satarken
    bizlerde yeni giriyorduk.Yeni umutlarla....Ama zaman ortaya cikardiki bahmet hakliymis. Iste bu iyi egitimli ...... yoksunlari bu dongu ile bircok ky yi kiymis somurmus dur.
    Onun icindir piyasa bunlari zerre kadar sevmiyor......elinden gelende
    ardina koymuyor.
    .............
    Bunlarin hedefleri simdi ortak olduklari imtiyazli yandaslari ile sirketi tamamen ele gecirmek. Ne pahasina olursa olsun mantigiyla....
    Kurumsallik ve cok ortaklilik nameleride timsah gozyaslari....
    Ama rakamlar herseyi gozler onune
    seriyor.....12 yil da gelinen noktayi.
    .............
    12 yilda yaptiklarini yani caplarini gorduk. Bu capla sizin dediklerinizi yapabilirlermi???.....isteselerde yapamazlar. Yani yapmazlar.
    Iste ondandir kayyumluk olsalar bizim icin daha hayirli olur diyoruz.

Nasil olsa miras....10 olsa da 1 olsada farketmez diyorlar. Gole caldiklari maya yogurt olursada buyuk basari elde edecekler.....Bizde adamiz diyecekler.....piyasadan bu kadar kopuk bir yonetim gorulmedi,
    dahada gorulmez.
    Ay sonu geliyor diye ellerini ogusturuyordur bu ...... yoksunlari
    20.000 er TL alacagiz diye.[emoji23]
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Valla hiçkimse kusurabakmasın belkide bugün gelinen nokta düşünülünce bizi en başta kapıdaki bayan can kulağıyla dinlerdi.Kimbilir belki o bizlerden çok çok çok daha pişman durumdadır.Kimbilir.Hep bu operasyonu mevcut yönetim yapıyor şeklinde yorumlar yapıyorsunuz.Bu operasyon bence bize değil esas onlara çekildi.Gerisi fiyat gelmiş ölü fiyatına benim için sadece boş beleş konuşmadır.Şimdi olan olmuş zaten.Önemli olan bundan sonrası...

Ha mutsuzsanız bu hissenin Cuma günü kıpraşmasından ha orasını bilemem.Aynı tas aynı terane birileri gibi devam edersiniz burada.

Hele Gedik yatırımdan bu işi yapanların ya da kıyısından köşesinden o işlemleri yapanlar ile bağı olanların burada konuşmaya hiç hakkı yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Hisse fiyatı 2,30x2,25=5,17 TL eski fiyatla .kıpraşma falan göremiyoruz. 12 yıl önceki fiyattan daha aşağıda.

ytd.
    Saygılar,

5. Dümenin farkındasınız da ondan mı tahtadaki çapulcuların değirmenine su taşıdınız-taşıyorsunuz burada?Cuma günkü hareket bir kıpraşmadır.Bak tahtaya o kıpraşmadan kimlerin çok rahatsız olduğunu hemen tırmalamaya başladığını gör.Tabii sende onlarla beraber bu durumdan rahatsızsan o başka.Bende çok şey biliyorum.Nasıl burada yatırımcı rölü yaparken aranızdan bazılarının tahtada tanrıcılık oynamaya kalktığını beceremeyince ona buna salladığını da çok iyi biliyorum.

Şu an itibari ile GEDİK yatırım 113 bin lot satıcı hani gören gözleri göremeyip aramızda körden beter olan bazıları var ya iyi anlasın olan bitenleri.İşte kimin kimin kandırdığı tam bir muamma.Ama benim net bildiğim bizim hiçkimseyi kandırmadığımız.

Ayrıca tahtada bizi kandırmaya kalkışmasınlarda kim kimi kandırırsa kandırsın bundan sonra arka planı pek umrumda değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Bencede kağıt cuma günü kıpraştı.Daha önce sağ lopun üzerinde oturuyordu,pozisyon değiştirip sol lopun üzerinde oturmaya başladı.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dümenin farkındasınız da ondan mı tahtadaki çapulcuların değirmenine su taşıdınız-taşıyorsunuz burada?Cuma günkü hareket bir kıpraşmadır.Bak tahtaya o kıpraşmadan kimlerin çok rahatsız olduğunu hemen tırmalamaya başladığını gör.Tabii sende onlarla beraber bu durumdan rahatsızsan o başka.Bende çok şey biliyorum.Nasıl burada yatırımcı rölü yaparken aranızdan bazılarının tahtada tanrıcılık oynamaya kalktığını beceremeyince ona buna salladığını da çok iyi biliyorum.

Şu an itibari ile GEDİK yatırım 113 bin lot satıcı hani gören gözleri göremeyip aramızda körden beter olan bazıları var ya iyi anlasın olan bitenleri.İşte kimin kimin kandırdığı tam bir muamma.Ama benim net bildiğim bizim hiçkimseyi kandırmadığımız.

Ayrıca tahtada bizi kandırmaya kalkışmasınlarda kim kimi kandırırsa kandırsın bundan sonra arka planı pek umrumda değil.

10-12 yıldır yönetim her şeyin hakkından gelmiş. YD de dahil. Ama bir tek tahta da olan bitene engel olamamış.Buna inanıyorsanız
    başka bir şey söylemeye gerek yok.Bizim söylediğimiz savunduğumuz söylemlere sizde katılmaya başladınız gerekirse kredi çekilip
    HG yapılmalı.Daha önce alınan 170 bin ortak alışının bizzat tahtadan takip ettim.Tüm alışlar pasiften yapıldı.
    Artık birilerin aldığı biriktirdiği mal mıydı bilemiyoruz.o zamanda neden aktif alış yapılmadığını yazmıştık.
    Patron 1 alsın biz 10 alırız. ama GÜVEN vermiyorlar.
    2019 3 aylık faaliyettin iyi geleceğini de görüyoruz. Borsa fiyatı nasıl tepki verir?

ytd.
    Saygılar,

8. Senin söylediğin zamanla şimdiki zaman bir değil arada dağlar kadar fark var.Sen önce yanında oturan adamları burada tanımıyorum ayağına yatmayarak işe başla.Tahtaya bak kim kimi nasıl uyutuyor ya da birbirinizi nasıl uyutuyorsunuz bu saatten sonra benim pek umrumda değil.Sizin düşüncelerinizde pek umrumda değil.Neden rahatsız oldunuz bu kadar tahtanın 3-5 tik yükselmesinden.Ne oldu kısa vadeli oynadığınız lotları mı kaptırdınız?

Sayfa 287/597 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •