Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
Dostum belli noktadan sonra biz elimizden geleni yaptýk gerisi takdiri ilahi.Bu kadar düþük bir fiyatta ýsrar etmek bundan sonra 2007 deki gibi bir olaya davetiye çýkarmaktan baþka bir iþe yaramaz.Zaten bir o kaldý yaþanmadýk.Buna da bizim yapacak biþeyimiz yok.

Mecbur kalsan bugün BSOKE de bedelli yapmaya kalksan þu an mesela olabilirliði yok.Belli noktadan sonra biz elimizden geleni yaptýk.
papazýn biri gece rüya görmüþ. demiþler ki;
- büyük bir sel olacak, merak etme seni kurtarmaya geleceðiz.
papaz, kapý sesi ile yataktan fýrlamýþ. kapýyý açmýþ.
kurtarma ekipleri arazi aracý ile gelmiþler. demiþler;
- papaz efendi seni almaya geldik sular yükselecek. papaz cevap vermiþ; "beni kurtarmaya gelecekler"
sel baþlamýþ sular yükselmiþ. papaz çatýya çýkmýþ. bu sefer kayýk ile kurtarma ekibi gelmiþ, demiþler ki;
- papaz efendi seni almaya geldik bak burasý göl olacak. papaz cevap vermiþ; "beni kurtarmaya gelecekler"
- sular daha da artmýþ, papaz kilisenin çan kulesine týrmanmýþ bakmýþ bir kurtarma helikopteri. iple inen cankurtaran demiþ ki;
- papaz efendi seni kurtarmaya geldik. bak bok yoluna gidecen bin þu helikoptere. papaz cevap vermiþ; "beni kurtarmaya gelecekler"
sonunda papaz suya kapýlýp çamurun pisliðin içinde kaybolup gitmiþ.
hikaye bu ya, papaz diðer tarafta sormuþ "hani beni kurtarmaya gelecektiniz"
cevap vermiþler; "biz sana jip gönderdik binmedin, kayýk gönderdik istemedin, helikopter yolladýk geri çevirdin, göre göre kendini mahvettin