Originally Posted by
Murat DOĞAN
Müjdat usluya şimdik bu msj attım cevap bile yazmadı arkadaşlar Size o kadar inanmıştım ki , Biriktirdiğim o paralarla küçükte olsa çocuklarıma bir ev alabilirmiyim diye 2 yıldır yatırım yaptığım şirketiniz hisseleri yok oldu Artık her sabah, sabah namazında sonra bize bu ıstırabı çektirene Rabbim huzurunda her gün duamı
edeceğim ne istedin bizden helal paramızdan . Abi ☹ Müjdat USLU bumudur hani sen memur çocuğuydun garibanın saçını okşardın belki seninde gerekçelerin vardır kendince seni anlamak zor değil belki ama SPK dosyasını okudum her satırını çalarak ticaret yapmak daha kolayına geldi belki belki birileri akıl verdi, üç günlük dünyada bu kadar ah almaya değermiydi Müjdat bey şikayetçiyim senden abi eğer bu dizeleri mi okuduktan sonra güle biliyorsan dön aynada kendine bak abi seninde yavrularım var Pınarın var Deniz'in var onlarda senin kıymetlin bizimde evlatlarımız var ne diyeceğiz şimdi iyi geceler mükemmel Ada'm mükemmel bir firmayı yok ettin bunu anca dahi bir insan yapar dı .. İyi geceler Murat DOĞAN
Yer İmleri