Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
5O kuruş - 53 kuruşu göreceğini bu fiyatlardan sonra çıkış için bahane üretileceğini düşünüyorum. Gyo şirkleri zor durumda olup, paraya ulaşmak çok pahalı olup, bu faiz ortamında yaprak kıpırdamıyor. Yıl sonu döviz kurunun ne olacağını ve bilançolara ne kadar kur farkı yansıyacağını bir hesaplayın derim.

Gyo şirketlerin içinde çok ucuz kalmış ve kasası döviz dolu şirketler bence ön planda tutulmalıdır.

Batık gyo şirket patronları hisse taşıtırlar. Dikkatli olmakta fayda var.

Borsa bir oyundur ve gireceğin vakti ve çıkacağın vakti bilmelisin. Oyunun sonunu görmeden çıkmam gerekir. Yoksa oyunda kaldığın sürece yıllarca ortalama düşürmek zorunda kalınır.
Tabii haklı olduğun yerler var ama simdi sıralayayım,
1- ekgyo gyo ların kralı 0.34 pd/dd
2-trgyo gyo lar içinde vezir olabilir 0.26 pd/dd
Simdi
Rygyo 0.16 pd/de
Yani fiyat neredeyse yarısı asıl konu bu gyo konut yapıp satmıyor depo kiralıyor kendi lojistik şirketi rysas dahil , koç ve sabancıya dahi lojistik destek veriyor depo olarak yani pek fazla sorunu yok tek mesele döviz borçları onu da hedge ederlerse zero ya yakın problem yani düşmesi için bir neden yok zorla düşürsünler ama toplayamadan zararla yukarı gidebilir ben böyle düşünüyorum başka daha iyi bilen abiler söylesin samimi düşüncem fakat asla tavsiyem değildir