Sayfa 156/401 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Parasever ,dostum ,analiziniz son derece detayli ve benim aklima yatti yaziniz ,emeginiz icin tesekkurler , simdi gercekten bende yabanci oranlarina baktim mesela halkbank ,thy den cikmislar ama ttkom pegasus a girmisler oran yine genel % 64.5 gibi , yani borsadan ciktilar falan densede hic bir sey degismemis ciktiklari var girdikleri var , fakat bir kesim surekli dolar 12 tl borsa 60 bin vurguluyor dolarin stabil halini de 8 lira yazmislar insallah olmaz bakalim
    Borsa düşünce daha düşük fiyatları çok konuşan olur , yükselince çok yüksek fiyatları da çok dillendiren olur.
    Aynısı dolar için de geçerli "yerli yatırımcı bu kadar dolara girmişken, dolar borsadan da faizden de az yükselir"

Dolar alacağım diyen birisine kozaa başlığında 5.6 fiyatta kozaa' nın potansiyeli Dolar' dan yüksek demiştim.
    Şimdi de rygyo potansiyeli Dolar'dan da altından da daha yüksek diyorum.

Sürüden bir koyun olmamak gerek ; koyunlardan birisi uçurumdan atlayınca hepsi peşinden gidermiş

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Borsa çok düştüğünde karamsar yorumlar yapanlardan çok olumlu yorum yapanlara kulak verin, korkuya kapılmayın
    Borsa çok yükseldiğinde iyimser yorum yapanlardan çok karamsar yorumlar yapanlara kulak verin, gaza gelmeyin.

Ayrıca borsa sadece elinizdeki hisseden ibaret değil, yıllarca aynı hissede beklemenin bir manası yok.
    Bilançoları inceleyin , daha yüksek potansiyeli olan daha ucuz bir hisse varsa elinizdekinin hedefini beklemeden diğerine geçin, en azından bir kısmını diğerine aktarın.

3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Borsa düşünce daha düşük fiyatları çok konuşan olur , yükselince çok yüksek fiyatları da çok dillendiren olur.
    Aynısı dolar için de geçerli "yerli yatırımcı bu kadar dolara girmişken, dolar borsadan da faizden de az yükselir"

Dolar alacağım diyen birisine kozaa başlığında 5.6 fiyatta kozaa' nın potansiyeli Dolar' dan yüksek demiştim.
    Şimdi de rygyo potansiyeli Dolar'dan da altından da daha yüksek diyorum.
    simdi baktım bu kadar yatırıma rağmen 2008deki fiyatında , yalniz bu si pek illa alisa verip kapatıyor bir gün burada ki herkes 6 ile 6.05 arasında karanlık odada sürekli satıştan 1 lot 1 lot alalım kıllık olsun sipek e derim

4. RYGYO,USDTRY ve REYSAŞ la senkronize grafiği...

usd... kırmızı
    rygyo..sarı
    Rysas ..yeşil
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

5. 5O kuruş - 53 kuruşu görmeden çıkması zor görünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    5O kuruş - 53 kuruşu görmeden çıkması zor görünüyor.
    nereden çıktı bi fikir teknik mi

7.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    5O kuruş - 53 kuruşu görmeden çıkması zor görünüyor.
    buradan çıkan sonuç patronun sattıklarını 0.5 den toplamadan yukarı çıkarmasını güç görüyorsunuz fakat hissede %42,8 oranında yabancı var enflasyon oranın bu kadar yuksek olduğu bir yerde 0.5 e gelmeden başka oyuncularda kağıda girebilir bundan emin olamazlar ayrıca düşürürken sattıklarını geri alırken ortalama yükselir uzun bir sure o fiyatta tutmalılar ki geri mali toplasınlar bu kâğıtta biraz zor gibi o yüzden 0.62 ye kadar denediler başaramadılar eğer endeks 75 k olursa dediginizi yapabilirler yoksa endeksin yardımı olmadan çok zor

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    buradan çıkan sonuç patronun sattıklarını 0.5 den toplamadan yukarı çıkarmasını güç görüyorsunuz fakat hissede %42,8 oranında yabancı var enflasyon oranın bu kadar yuksek olduğu bir yerde 0.5 e gelmeden başka oyuncularda kağıda girebilir bundan emin olamazlar ayrıca düşürürken sattıklarını geri alırken ortalama yükselir uzun bir sure o fiyatta tutmalılar ki geri mali toplasınlar bu kâğıtta biraz zor gibi o yüzden 0.62 ye kadar denediler başaramadılar eğer endeks 75 k olursa dediginizi yapabilirler yoksa endeksin yardımı olmadan çok zor
    5O kuruş - 53 kuruşu göreceğini bu fiyatlardan sonra çıkış için bahane üretileceğini düşünüyorum. Gyo şirkleri zor durumda olup, paraya ulaşmak çok pahalı olup, bu faiz ortamında yaprak kıpırdamıyor. Yıl sonu döviz kurunun ne olacağını ve bilançolara ne kadar kur farkı yansıyacağını bir hesaplayın derim.

Gyo şirketlerin içinde çok ucuz kalmış ve kasası döviz dolu şirketler bence ön planda tutulmalıdır.

Batık gyo şirket patronları hisse taşıtırlar. Dikkatli olmakta fayda var.

Borsa bir oyundur ve gireceğin vakti ve çıkacağın vakti bilmelisin. Oyunun sonunu görmeden çıkmam gerekir. Yoksa oyunda kaldığın sürece yıllarca ortalama düşürmek zorunda kalınır.

Sayfa 156/401 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •