stoklar gerçekten inanýlmaz artmýþ.yaklaþýk 60 milyon tl.artý stok oluþmuþ.bu stok miktarý önümüzdeki dönemde þirketin kâr hanesine direkt yansýyacak bir miktar.þirket mevsimsel olarak sezona hazýrlýk yapmýþ.bu miktarý ben kâr hanesinde okurum.satýþ sýkýntýsý olmayan þirkette stok=kâr olarak görülmeli.önümüzdeki dönem bilânçolar stoklarýn eriyip kâr rakamýnýn rekorlar kýrdýðýný görmeyi beklerim.saygýlar selamlar.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR! !!

Originally Posted by
Meddah1
Sakin olan her zaman kazanýr. sadece kar zarar deðildir koskoca bilanço. iyi okuyun. Borçlarýna stoklarina her kalemine bakmak lazým. Ben stokta 60mln civarý mal görüyorum. YTD
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Tamamen kendi görüþümdür.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri