Alıntı Originally Posted by birşey bilmez Yazıyı Oku
yeni fabrika eski fabrikanın 2 katı büyüklüğünde oraya eleman aranıyor.Ama bunların meyvesini 2021 mart ayında açıklanacak bilançoda görürüz.şuan çok erken meyveleri toplamaya.YTD.
Hakkımızda
Özerden Plastik sanayi hayatına 1958 yılında başlamış olup, 1969 yılından bu yana Ayazağa tesisinde ISO 9001:2015 kalite standartlarına uygun olarak üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

İlkelerimiz; firma bünyesinde oluşturduğumuz kalite bilincini müşterilerle paylaşmak,iş ahlakı ve ticari dürüstlükte örnek olmak,üretimimizi en yüksek kalitede tutup, yerli üretimi uluslararası kalitede yarışır hale getirmek, sürekli iyileşme için teknolojik gelişmeleri, eğilimleri, yeni fikirleri verimliliği arttıracak her türlü faaliyeti yakından takip etmek.
Misyon & Vizyon
1958 yılında başladığımız sanayi yolculuğumuza, bugün modern fabrikamızda en son teknolojilerin kullanıldığı makinelerimizle ISO 9001 - 2015 standartlarına uygun olarak ambalaj malzemeleri üretimine devam ediyoruz.

Yıllar içinde özenle oluşturduğumuz marka değerimizi korumak için kaliteli üretim, ticari dürüstlük ve iş ahlakı bilinci ve sorumluluğu ile çalışıyoruz.

AR-GE çalışmalarımızın ışığında, sektörde ilklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimiz önceliğimizdir. Öncü, güvenilir, çalışkan ve dinamik bir takımız. Özerden Plastik San.Tic. A.Ş. olarak her adımımızda bu anlayışa bağlıyız, bağlı kalacağız.
Kalite Politikası

Ekip ruhu ile çalışan, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda en kaliteli hizmeti vererek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ülkemizin öncü koruyucu ambalaj firması olan Özerden Plastik San. Tic. A.Ş. bu hedefleri doğrultusunda şu ilkeleri benimser,

Beklentileri tespit ederek, bu beklenti ve gereksinimlere en etkin ve yaratıcı çözümleri, en uygun projeleri hayata geçirmek,
Ekip ruhu ve ekip çalışması anlayışını şirket kültürümüzün temel unsurlarından biri olarak görmek,
İnsanı en değerli kaynağımız olarak kabul etmek,
Faaliyetlerimizi, karar alma ve işleyiş mekanizmalarını bir sistem olarak ele almak,
Şirket hedef ve stratejilerine katkıda bulunmak ve sahiplenmek,
Tüm ilişkileri dürüstlük ve güvenilirlik temelinin üzerine inşa etmek.

İŞ İLANLARINDAKİ ŞİRKET TANITIMI YAZISI.İŞ İLANLARINDAN ALINTI YAPILMIŞTIR.