Olumlu tarafından bakın. 3 yıl 20,12 garanti. Olur da küresel kriz derinleşip borsalar dip yaparsa biz bu fiyattan satıp diğer hisseleri çok ucuz toplayabiliriz. Şerde bile hayır vardır. Canınızı sıkmayın..

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
Şirketin borsa dışında 98 i bulamayacağını bilsem yemin ederim bir gram korkum olmaz
Ama borsa dışında şu anki gibi kucuk yatiriimci dik durur hisselerini vermezse ( yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum )
Çok kazaniriz şirket bize mecbur kalır
Surda bir face adresi açtık vatsap gurubu kurduk 10 kişi geldi 1 tane yazan oldu .
Arkadaşlar bakın şirket BIST disiina çıkacak biz burada 488512 lotu bulup hiç bir koşulda şirkete vermeyecez zaradayiz diyerek birbirimize tahatut verirsek şirket bize muhtaç kalır
Aksi halde 20.12 abi BIST dışında parça parça olursak bu adam 98 i bulur bizden soke şoke 20?12 ye alır bizi ortaklıktan atar .SPK bunlara çalışıyor kanunlar bunlara çalışıyor
Bize adil fiyat olmadan kesinlikle vermeyecek 488512 lot lazım
Varsa mağdur olan birleşelim ( çok zor ama ) bir umut yazdım
Yoksa BIST dışına giderse 98 i bulmadan
Herkes zarar edecek benden söylemesi
BIST dışında son 5 yıllık fiyat falan yok
Ya 20.12 yada değerleme raporu
Değerleme raporunun 20.12 den yüksek çıkacağına inanan bekler
Benim tahminim görüşüm budur
Hiç kimsenin vebalinide kabul etmem ben sadece tahminde bulunuyorum alan alır satan satar
Benim tebliğlerde anladığım BIST dışında ya son 1 yılda yapılan çağrı fiyatı bizde şu an 20.12
Yada değerleme raporu ile ortaklaari atıyor
Değerleme raporunun 20.12 den çıkacağına inanan varsa bilemem
Şu an değerleme raporuna göre sirkketi acikladigi defter değeri 8 yada 9 TL civarı sanırım
Tabiki arsalar falan tekrar degerlencek sanirim onu bilemem
Ama bist disindada çıksa 3 yıl 20.12 garanti degerleme 15 TL de çıksa 20.12 yüksek olduğu için ortaklıktan atma 20.12 olur
Ama geçmişte guvendigimiz spk ne der bilinmez
Yatiriim tavsiyesi deil sadece fikir ve görüştür
Benim yazilarimla al sat yapan enayidir kerizdir zarar eder çünkü

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.