Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
Müşteriler gelir müşteriler gider. Tüm canlılar geçicidir. Siz de ben de yaşarlar da. Siz alışverişi kestiniz mesela, ancak bundan önce alışverişlerde pahalı algısından dolayı hiç tercih etmeyen ben, geçen yıl itibariyle hararetli bir müşterisi oldum. Çevreme de sürekli tavsiye ederim ve böylece de çok kişiyi etkilemişimdir. Örneklemlerinizi kısıtlı tutmayın. Dünya büyük, İzmir var Türkiye var, deli gibi Pınar tüketen Arap Ülkeleri var öte yanda.

Petun'a ve Pnsut'e birkaç yıl sonra bakanlar 2016-17 ne kadar büyük bir alım fırsatıymış diyecekler. Hep öyle olur zaten. Kimse alamamıştır o fiyatlardan. Buralardan alanların da çoğu dökülecek. Siz de olaya ideolojik bakıp büyük bir kar fırsatını elinizin tersiyle itiyorsunuz. İktisat derslerinde insan rasyoneldir derler. Ben de hep aksini savunurum. Çünkü 1 rasyonel insan görüyorsam 10 tane irrasyonel insan görüyorum genelde.

Syg.
Konu iskontoysa ben petun un 30 milyon kar edip 70 milyon piyasa değeriyle işlem gördüğü günleri bilirim.. Tarihi fırsat kısmı hikaye.. Şirketin bilançoları gelmeye başlasın kan kaybı var mı yok mu hep beraber tartışırız..