Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
Hocam sen yaşamını ne ile idame ettiriyorsun. ? İnsanlar dolar alınca abd yi sevdiği için euro alınca avrupayı sevdiği için almıyor. Ekonomıleri güçlü oldugu bızde elektriğe doğalgaza gıdaya %50 den fazla zam geldiği için zamda enflasyonu tetiklediği için enflasyonda kuru tetiklediği için insanlar zamdan etkilenmemek alın terini 3 5 mutehaatin vergi borcları silinsin diye kendınden feragat etmemek ıcın bu yola yöneliyor.

Yani sen sımdı petkım hıssesi alınca azerileri cokmu sevdiğinden alıyorsun . koçun kagıdınu alınca kocla aşkmı yasıyorsun yatagına resmınımı koyuyorsun. Dönem dönem paranı değerlendirip enflasyona yenılmemek ıcın caba sarfedıyorsun.

Bir guruh zengın olup hava atacak bedavadan vergi borcları sılınecek dıye. Enerji kredilerinin 7 milyar dolarlık kısmını yapılandıracak sen %50 elektrk zammı odeyeceksın. Ben ödemek istemiyorum cunku aptal değilim.

Sen neye hızmet ettiğini bilmiyorsun sana her yazımda düşün diyorum. Vatan mıllet sakarya ile ne alakası var dolar almanın ??? Malesef böyle kandırılıyorsunuz nekdr cok fakir ve cahil halk okdr cok rahat yasam keyifli hayat. %100 zamda yesen vatan sağolsun dersın ama bunun vatanla değil 3 5 işe yaramaz adamı kurtarmak için cebınden alıp onlara vermek oldugunu anlamazsın
Dolar alıp saklayan her bombada her mermide hakkı vardır. Bunu böyle bil. Altın al git. Dolar alıp saklayıp abd nin mermisine destek oluyorsun. Sen giderken ben geliyordum.

Enflasyona yenilmeyeceksen altın diye birşey var.

Karşılığı olmayan abd tuvalet kağıdı değil !!