Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
Ben size dedim

Yani dedim ki mademki bu kadar meraklisiniz algoritmik trade e bunun semineri varmış gidin bi dinleyin belki faydası olur dedim

Bu bir

İkincisi

Kaldiractan korkmak yada korkmamak başka , kaldiractan medet ummak başka

İndikatorlere ortalamalara bakmak başka , sürekli bunları bilgisayara optimize ettirip optimizasyondan medet ummak başka

Umarak yaşayan micarak ölür gringo demişti Western fiminde bir silahşör diğerine

tekrar edeyim

Kaldiractan ve optimizasyondan medet umanin sonu dit dit dit ...... Olur

Bana kızmayın uyarıyorum işte yoksa sen istersen günün 24 saati optimizasyon yapıp , ustune de 1 e 10 kaldıraç beni kesmez , 50 de kesmez , 100 ehhh ama 1000 olsa daha iyi olur diyerek işlem yap

bana ne la sanki benim paramla mi oynuyon

Çok da fifi

1 kullandığınız dil insanların emeğini hiçe sayıp alay edercesine Erhan hocayı bilmem belliki adam melek gibi ben olsam Tepkim farklı olur..
2. İndikatör ortamalar sürekli optimizasyon diye birsey yok Enson sistemi realde kullandığı 2-3 yol önce yazılmış dokunulmaz kullanılır sizin kastettiğimiz algoritmacılar 2-3 aylık verilere göre sürekli optimizasyon yapanlar... kaldıraç olayına gelince tabiki büyük tehlike orda haklısınız matematiği yetmeyen kendi riskini oyun planını kuramayan insan İçin , ancak Erhan hocanın anlattığı örnekteki sistem dokunup müdahale edilebilen sistem değil kaldıraç oranı 3 e sabitlenmiş bir sistem o sistemi görsel olarak inceledim oyun planı olmadan çıplak haliyle 2008 krizi, gezi, darbe vs hepsinde rekt olmadan çıkmış bir sistem onca GAP açılışlara rağmen .. buradaki amaç 1 koyup 100 almak değil hiç PC başına oturmadan banka faizinin ortalama yıllık olarak bir kaç katını alabilmek inanın büyük başarıdır bu
3 Neden kızalım sadece verilen emeği görünce insan birazda olsa saygı bekliyor emeği ben vermediğim halde yazma gereği duydum siz düşünün ..