Erhan rtp lite her girdigimde sifre soruyor onu nasi hallediyorsun
Erhan rtp lite her girdigimde sifre soruyor onu nasi hallediyorsun
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
Ayni program ama bende soruyor bi ingilizcesi iyi olana danisayim o zaman arada disarda oldugumda bakmam gerektiginde sinir ediyor![]()
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
Üstteki her defasında sor. Alttakini "Add User Account" u işaretleyip girin. Bir daha istemez.
Erhan hocam Microsoft yazılımları daha güvenli olur bence. "Microsoft Remote Desktop" kullanıyorum. Cep isimli Sayfayı kaydettim. Dikey olarak ayarladım cep telefonunu yan yatırmam gerekmiyo.
Bir sorunum daha var. Pencereleri aşağıya küçültmüyor. Yeniden yükleme yapmak istemiyorum. Datalar gitmesin diye. SmartSelect_20191108-221410_Microsoft Remote Desktop Beta.jpg
sn. ozmen
dikey ayarı nasıl yaptınız?
benim hiçbir sıkıntım yok ekranı zoomda yapabiliyorum kucultede biliyorum telı yan cevirdiğimde ekranda yana donup genişliyor.
istediğim tuşun dibine girebiliyorum geridende bakabiliyorum tıklayabiliyorum sag tıkta yapabiliyorum.
uygulama arka planda da calısabılıyor. bilgisayar gibi kullanıyorum kısacası memnunum. O bakımdan uğraşamam şimdi nihayetinde ekrana 4 sanıye bakıp kapatıyorum. Sabah piyasa açılmadan önce öğleden sonra, ikindi ve akşam kapanısta. her birinde 5 saniye bakıyorum toplamda 5*4 = 20 saniye bakıyorum. Robot çalışıyormu çalışıyor portfoy işlemdemi işlemde hadi yallah.)))))
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
01.01.2019 Başlangıç bakiyem 1,904 TL
06.03.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
13.03.2019 Tasarruf ekleme 500 TL
16.04.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
26.08.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
A1 den çekilmeyen -50 TL
TOPLAM ANA SERMAYE 5,354 TL
BUGÜN ANA SERMAYE 6,098 TL
FARK(K/Z) = +744 TL
Kardayız hayırlı olsun bakalım. Tabi koruyacak mı bakalım.
![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Syn. Matador. Cep telefonundan display-- lock to portrait- 1920×1080 scaling ayarlarını kendinize göre yapın. İdeal Sayfasını sağ üstten büyütüp cep ipad vs. ismiyle kaydedin. Daha sonra bilgisayardan pencereleri sol ve aşağıda olacak şekilde döşeyin.
Yer İmleri