Arkadaþlar sýkýntý yapmaya gerek yok...
Biz burada bilgi paylaþalým, birilerine fayda saðlayabiliyorsak yaptýðýmýz iþ faydalýysa ne ala.
Yaptýðýmýz þey faydasýz ise elbetteki eleþtirilere de açýðýz yeni fikirlere de.
Karþý olduðum tek þey. Bu iþi yapmayýn kapatýn gidin hiçbir yöntemle para kazanamazsýn ister manuel ister algorýtmýk farketmez pýlýnýzý pýrtýnýzý toplayýn gidin þeklinde, yada bunu ima eder söylemlere karþýyým. Buradaki paylaþýmlarda bir sýkýntý varsa bunu eleþtirip alternatif yöntemi veya olmasý gereken neyse onu anlatabilirsiniz. Hatta sizin yönteminizle diðer yöntemleri karþýlaþtýrýp muhasebesini de yapabiliriz.
Mesela bear bull geldi benim yöntemim bu dedi bakalým hesap kitap tutacakmý dedi. Yine keza ben her hafta sistemi oldugu gýbý paylasýyorum ayný zamanda diðer serverimda yaptýgým geliþmeleri aktarýyorum vesaire.
Sizde gelin manuel trade de mi baþarý saðlýyorsun Çek extranýn fotoðrafýný at þu yöntemlerle bakýn bu parayý kazandým diyin. Yani fayda saðlayabilecekseniz gelin yazýn. Yöntemi söylemesenizde olur ilham olmasý açýsýndan da extranýzý paylaþabilirsiniz. Portföyleride kapýþtýrabiliriz bu arada ha bak aklýma yeni bir fikir daha geldi 
Yani insanlara fayda saðlayacak paylaþýmlar yapalým güzel güzel geçinelim ne alýp vermediðimiz var ki birbirimizle ne kadar tanýyoruz ben size bir kazýk atmadým sen bana bir kazýk atmadýn gerek var mý böyle þeylere. Eleþtiri ve karþýt görüþler olmalý ancak bunlarý dayanaklarla ve alternatif yöntemlerle sunmak önemli.
Mesela diyelimki biz düz dünya savunucularýyýz. Viperde yuvarlak dünya savunucusu olsun. Gelir dersinki dünya yuvarlaktýr çünkü; .................................... güneþ böyle mevsimler falan fistan neyse açýklamasýný yaparsýn. Bu þekildeyse sorun yok konuþalým tartýþalým bu bir zenginliktir. Farklý ve karþýt görüþler.
Ancak benim gördüðüm kadarýyla þöyle bir tartýþma içerisindeyiz.
Bize göre dünya düzdür diyelim biz onu savunuyoruz. Vipere göre;
Düz dünyamý dünyanýn düzü yuvarlagý mý olurmuþ olmaz. Olmaz kardeþim ya dünya dünyadýr iþte. Yuvarlaðýna düzüne gerek yok ihtiyaç yok. hiçbirþeye kafa yormanýza gerek yok yaw. Birþey yapmayýn yaþayýn gitsin dünyayý.
Viper bunu savunuyor gibi. Hani bizim bir tezimiz var ancak karþý tarafta bir anti tez yok boþvermiþlik var yani. Sistemcilikmi olmaz yaw. Bunla olmazsa neyle olur sorusuna karþýlýk hiçbirþeyle olmaz boþa kürek çekiyorsunuz herþeyi boþverin borsa morsa iþleri gerek yok paranýzý gidin harcayýn der gibi yani.
Neyse hafta bitiyor bakalým neler olacak
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri