Erhan rtp lite her girdigimde sifre soruyor onu nasi hallediyorsun
Erhan rtp lite her girdigimde sifre soruyor onu nasi hallediyorsun
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Ayni program ama bende soruyor bi ingilizcesi iyi olana danisayim o zaman arada disarda oldugumda bakmam gerektiginde sinir ediyor![]()
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Üstteki her defasýnda sor. Alttakini "Add User Account" u iþaretleyip girin. Bir daha istemez.
Erhan hocam Microsoft yazýlýmlarý daha güvenli olur bence. "Microsoft Remote Desktop" kullanýyorum. Cep isimli Sayfayý kaydettim. Dikey olarak ayarladým cep telefonunu yan yatýrmam gerekmiyo.
Bir sorunum daha var. Pencereleri aþaðýya küçültmüyor. Yeniden yükleme yapmak istemiyorum. Datalar gitmesin diye. SmartSelect_20191108-221410_Microsoft Remote Desktop Beta.jpg
sn. ozmen
dikey ayarý nasýl yaptýnýz?
benim hiçbir sýkýntým yok ekraný zoomda yapabiliyorum kucultede biliyorum telý yan cevirdiðimde ekranda yana donup geniþliyor.
istediðim tuþun dibine girebiliyorum geridende bakabiliyorum týklayabiliyorum sag týkta yapabiliyorum.
uygulama arka planda da calýsabýlýyor. bilgisayar gibi kullanýyorum kýsacasý memnunum. O bakýmdan uðraþamam þimdi nihayetinde ekrana 4 sanýye bakýp kapatýyorum. Sabah piyasa açýlmadan önce öðleden sonra, ikindi ve akþam kapanýsta. her birinde 5 saniye bakýyorum toplamda 5*4 = 20 saniye bakýyorum. Robot çalýþýyormu çalýþýyor portfoy iþlemdemi iþlemde hadi yallah.)))))
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
01.01.2019 Baþlangýç bakiyem 1,904 TL
06.03.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
13.03.2019 Tasarruf ekleme 500 TL
16.04.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
26.08.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
A1 den çekilmeyen -50 TL
TOPLAM ANA SERMAYE 5,354 TL
BUGÜN ANA SERMAYE 6,098 TL
FARK(K/Z) = +744 TL
Kardayýz hayýrlý olsun bakalým. Tabi koruyacak mý bakalým.
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Syn. Matador. Cep telefonundan display-- lock to portrait- 1920×1080 scaling ayarlarýný kendinize göre yapýn. Ýdeal Sayfasýný sað üstten büyütüp cep ipad vs. ismiyle kaydedin. Daha sonra bilgisayardan pencereleri sol ve aþaðýda olacak þekilde döþeyin.
Yer Ýmleri