Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
Bakalım hocam bende 2 aydan beri var bir kısım .. 2 tane yakaldik .olmazsa da merdiven haric ay basindan getiri 15 m.k tpf de var biri yapmazsa biri yapsın bari....derken kucukken yasadigim bir ani geldi aklima .86 yillar trakyada kurulan panayirlarda kumarda vardı ..cark vardi 360 derece dusun bu çarkı...carkifelekteki cark gibi . yarisi sari boyali , yarisi yesil boyalı ..sari yerde 5 malboro yesil ,yerde 5 paket malboro var ..lakin varkin yaklasik 5 derecelik aci bolumu şam baba (yani nanik).... 5 derecelik bolumude bir daha katil ...soyleki 170 derecelik alan sari 170 derecelik alan yesil 5 er derecede sambaba ile 2 ye katla ..ben tabi cocugum sari ile yesile birlikte para bastim 1 er liradan 2 lira .ee 5 paket malboro 10 lira dedim ya sari ya yesil kesin gelecek .bir kurnaz benim ))))....sonra adam carki cevirdi hop 2 ye katla geldi .sonra ben 4 lira daha yatirdim .bu sefer sam baba geldi ..tabi para bitti .ben lunaparkta gondol hayali kurarken evin yolunu tuttum ..meger ogrendikki bunlar asagidan frenli sistem varmis istedigi yerde durduruyormus ...kissadan hisse ya tutacak bizimki de ya da sam baba .
Şam baba iyiymiş, finans literatürüne kazandıralım.
Merdiven gelirse güzel olur.
ÖST'de içeriklerine her zaman bakılmalı.