Originally Posted by
hisar.79
İnanın pegasus ile THY nin 2x ilişkisi vardı. Her dönem yolcu sayısı açıklanıyordu zaten. Uçuk bir artış yoktu. Uçak alım ihaleleri belliydi. Bir tek kişi o zamanlar forumda yeni havalimani ile 40.xx lere gider demişti. Herkes dalga geçmişti. 70.xx ler çok uçuktu o zamanlar.
Pnsut ise; yaşar grubunun inanılmaz borcu vardı batık banka muhabbetine. Ama onunda aihm davası sonuçlanmış, tazminat hakkı elde etmişti. Ona güvenip girdim. Dolar rahip olayından artınca yaşar grubununda borcu arttı (250 ml dolar eurobond) hisse alaşağı oldu. Ama dava muhabbetine yine kaldım. Tmsf ile karşılıklı borç konusunda anlaştılar ve tazminattan vazgeçtiler garip bir şekilde. Hiçbir kazanım elde etmeden. Gerçi kapalı kapılar arkasında bir antlaşma vardır ama. O zaman umudum da bitti. Şimdi muhtemelen borç yüzünden bir şirket satmak zorundalar. O yüzden yükseliyor. Ama benim için iş işten geçmişti.
Sermayem fazla buyuk degil, o yuzden bolmek istemiyorum. Bu zamana kadar trenleri kaçırdım inşallah soda da treni kaçırmam. Tek hikayem Amerika yatirimini beklemek yada soda kulu fiyatlarının aşırı yükselmesini beklemek olacak.
Umarım ben dahil bu hisseye yatırım yapan herkes büyük kazançlar elde eder. Tek şikayetim soda hisse ismi. Twitter da #soda diye aratınca bir sürü gereksiz şey çıkıyor. En gıcık muhabbet bu su an 😩
Yer İmleri