Alıntı Originally Posted by Serdardm79 Yazıyı Oku
Sa üstad sana meslektaş olarak acizane tavsiyem portföyünü daha geniş tut sendeki hisselerin hepsi bendede var.bende 2018 kasımda başladım başlangıc tarihimizde ayni ben tek maaşlı biri olarak porföye senin kadar yatıramıyorum şu anki yatırdıgım miktar 22600 tl portföy değerim 36000 tl hisse sayısını 15 çıkar bence.bende 25 tane mesela.hepsi de temettü veren şirketler portföy geniş olunca her ay hangi hisse görece daha ucuzda onu alıyorsun bu da maliyeti nispeten daha uygun hale getiriyor ve porföyü düsüşlere ve alışlara karşı daha dirençli yapıyor.

SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Alıntı Originally Posted by mavipenguen Yazıyı Oku
kıymetli tosunpaşa Rabbim bol kazanç versin..inşallah daha bol kazançlar nasip olur.nacizane baktığımda koç grubundan tek hisse görüyorum.en çok kazancınız da onda.bu tip portföyler de sektör ve grup değerlendirmesi bence önemli.açıkçası ben sektörden çok hangi grup şirketinde poz alınması yönünde.inşallah 2025 e kadar 1 milyonu çok rahat aşabileceğiniizi düşünüyorum...
Eyvallah hocam hepimize inşallah.
Koç grubundan fiyat olarak alınabilecek tek hisse tofaş'tı.
Diğerleri aşırı pahalı almayı düşünmüyorum. Tüpraş ford Arçelik hepsi pahalı. Tüpraş ve fordu çok eklemek isterim ama bu fiyatlardan değil.
İleride iyi fiyatlara gelirseler neden olmasın.
Milyonda gözümüz yok aylık 10k temettü geliri yeter olmazsa da canımız sağolsun.