Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
Şirketin sahibi zaten borsacı. Adam zamanında global menkul değerleri kurmuş. Burada küçük yatırımcının sabrını test etti 6 sene boyunca.6 TL halka arz fiyatı, 6 sene sabır testi. Şifre 6 larda saklı.sirketini isterse pul kadar değersiz hale sokar, isterse pırlanta madeni kadar değerli hale getirir. Ona akıl vermek ,burada yazanların haddi değil.onun tecrübesi ve gücü yanında biz beklemekten başka bir şey yapamayız.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın ama haddi değil demek kısmını kabul etmiyorum.Bu gibi söylemler gereksiz insanları hazretlerine çevirir.Galip gibilerine ağa diyen adamların ağzıyla konuşuyorsunuz.Seviyenizi bilmiyorum ama normal bir insan seviyesindeki birine yakıştıramadım.

Ayrıca bu kağıdın Piyasa Yapıcısnın/Likidite Sağlayıcısının olması gerek helede sahibi borsacıysa çok geç kalınmış utanılacak birşey demek helede kağıt 6 tl lerden gelmişsse benim haddim demek.

Sürekli yatırımcısına kazandıran bir yapıya sahip olsaydı belki haddime değil derdim.Ama benim fazlasıyla haddime!

Pay sahiplerinin şirket toplantılarına katılmaya kadar hakkı varken haddimize değil demek ya katiline aşık olmaktır yada ölümüne yalakalıktır.